Vélemények a Közszolga.hu működéséről

Az elmúlt hetek során a portált működtető szoftver átesett egy komolyabb frissítésen, egyúttal a honlap kinézete is megváltozott. A közszolga.hu immár okostelefonról is kényelmesen nézhető.
Várjuk olvasóink véleményét a műkődési és esztétikai vonatkozáskról egyaránt! Az esetleg felfedezett hibákért különösen hálásak vagyunk!

Tisztelt Közszolga!
1.Nagyon jó volt az a funkció, hogy a regisztrált hozzászólók tudtak javítani a hozzászólásukon. Legalább 1 napig élhetne ez a lehetőség.
2. Mivel időrendben jelennek meg a hozzászólások, nem derül ki, hogy melyik hozzászólásra volt ez válasz. A beágyazás lehetősége nagyon jó volt, kár volt megszüntetni.
3. A hozzászólók többsége asztali gépet, vagy laptopot használ normál méretű monitorral. Akinek komoly gondja van, az előbb úgyis a neten keresi a választ, ehhez pedig nem mobiltelefont használ.
4. Nagyon hamar eltűnnek az utolsó kérdések, friss hozzászólások. Az 5 utolsó kérdés nagyon kevés, akár 20 is lehetne. Ha egy kicsit beindul a fórumozás, a gyakorlatlan fórumozó nem fogja megtalálni a válasz, mert eltűnik előle.
5. A html formázás lehetősége megvan ugyan, de mégsem működik hiába állítom be a tag-eket. Korábban többször is használtam.

Kedves Tiger, nagyon köszönjük az észrevételeket. A februári módosításokat egy hirtelen fellépő probléma miatt kellett - eléggé előkészítetlenül - meglépni. Már előkészítés alatt van néhány javítás, ez kb. egy hónap múlva fog működni, a portál kinézete is kicsit változni fog.
1. Visszaállítjuk ezt a lehetőséget
2. Ez valóban jogos, próbálunk ezzel is kezdeni valamit
3. Tudomásunk szerint sokan olvassák mobilról is az oldalt. Ez jelent valamilyen problémát?
4. Köszönjük a javaslatot, akkor ez a blokk hosszabb lesz.
5. Ezt sajnos a rendszeres spam támadások miatt kellett meglépni, de keresünk megoldást erre is.

További véleményeket is örömmel várunk

Kedves Közszolga!
Köszönöm a módosításokat fórumtársaim nevében is. Sokkal áttekinthetőbb és használhatóbb lett a fórum!

Tisztelt Közszolga!
3. Azt gondoltam, - lehet, hogy tévesen,- hogy a többszintű beágyazás nehezen olvasható mobilon, és emiatt van minden egy szintre hozva. De örülök, hogy nem ez az oka.
Köszönöm fórumtársaim nevében, és várjuk a kényelmesebb használatot segítő javításokat.

A kérésünk az, ha lehet az illetékes oldalnak, kormánynak az itt elhangzott ápolási díjon lévők panaszait, kéréseit továbbítsák! Hogy miért, mert Önök ennek az oldalnak az üzemeltetői és valószínű egyetlen olvasói is hivatalból! Ha valóban értékes oldalnak tartják, akkor szerintünk kötelességük lenne továbbítani az ilyen jellegű közügynek számító gondolatokat, problémákat, hivatalból az illetékesek felé! pl. a munkaügyi minisztérium, ill. egészségügyi minisztérium, vagy emberi erőforrás minisztériumok felé! Hogy ne csak egymás között osszuk meg a tapasztalatainkat, és felvetéseinket! Hanem hatékony segítséget kapjunk a társadalomtól, anyagilag is elismerést, mert az már évtizedek óta várat magára!
Előre is köszönjük, hogy Önök is tesznek ez ügyben valamit! Mert ezt nem pusztába kiálltott kéréseknek, hanem valós megoldást remélünk az igen szomorú, és elkeserítő helyzetünkre!Mert félő, hogy az ápolókkal senki sem foglalkozik a parlamenti értekezéseken, üléseken!Egyáltalán ezt a portált az érintetteken, az ápolókon kívül olvassák ezek a minisztériumok is? Vagy teljesen értelmetlen ez az oldal ebből a szempontból?
Egy honlap akkor jó, ha van hatékony közéleti szerepe és a kérések,észrevételek eljutnak az illetékesek elé is! Jó lenne, ha az egész levelezés tartalmát, mint egy segélykiálltást eljuttatnák legalább az Orbán Viktor miniszterelnök úr kormányzása elé!
Köszönjük előre is kérésünket!
Üdvözlettel:
ápolók
2014.08.19.

A régi jobban tetszett, nagyon összemosódik az oldal, a 40 éves női nyugdíj oldala érdekel, sokszor olvasnám,,, ,zavaró a témaindító üzenet,a válaszok jó lenne ha a kérdező neve alá kerülnének, néha nem tudni kinek szól a válasz, egy vonallal el kéne választani a hozzászólásokat, csak az áttekinthetőség miatt.Egyenlőre ennyi.Ja és ha szakértő válaszolna néha a kérdésekre akkor jelezze.Köszönöm.

Azt szeretném kérdezni hogy 2015. szeptemberétől tényleg fog emelkedni az iskolatitkárok fizetése vagy még szeptemberében csak dönteni fognak valahogy??Én 9 éve vagyok iskolatitkár magamban egy hatalmas 1000 fős iskolában és persze KLIK-es és azóta a
fizetésem 3.000 Ft-tal csökkent...

Sajnos nem tudok eligazodni ezen az új külsőn, a régi jobb volt, pedig nem vagyok az újnak elrontója.

Kedves venyigene, pontosan min nem tudsz eligazodni? Az egész honlapon, vagy csak a fórumon belül?

Nagyon szeretem ezt a fórumot, nagyon régóta minden nap megnézem, pedig már nyugdíjas vagyok.Én azt nem tudom, - biztosan az én tudásom kevés hozzá- hogy ha szeretnék kérdezni valamit, hol kell, melyik pontra menjek rá,hová írjak. Köszönöm a segítséget!

Az emberek a legfrissebb hozzászólásokat keresik mindenhol? Miért kellett a legrégebbieket előre rakni? Ha valakit érdekel egy régebbi hozzászólás, azt úgy is visszafelé lapozza!
Nem volt ilyen módosításra szükség! Ez a meglátásunk!Nincs értelme! A másik észrevétel! Miért nem olvassák az illetékesek ezeket a fórumokat? Nem kellene a hozzászólások tartalmát továbbítani az illetékeseknek hivatalból! Hiszen Nekik írják a sorokat! Mégsem válaszol senki sem a parlamentből, sem sehonnan, akiknek dolguk lenne, hogy az itt felvetett problémákat megoldják végre! Ne csak az aláírásokat gyüjtögessék maguknak! Nem azért szavazták meg Őket, hogy csak a pénzt vegyék fel, de semmi hatékony változtatást ne hajtsanak végre, pl. az Önkormányzatoknál, a segélyezésekből ne hagyják ki a betegápolókat! Ne tegyenek úgy, mintha csak kisgyerekesekből állna ez az ország és nem lennének beteg emberek, akiknek segítséget kellene nyújtani, főleg akkor, ha fekvőbeteggé váltak. Pont a kórházi kezelések alatt! Ott romlott le az állapotuk, pl. rehabilitációs intézetbe, ahol fel kellett volna javítani az állapotukat!
Összegezve: A komoly tartalmú hozzászólásokat továbbítani kellene az egészségügyi minisztériumba, vagy oda, ahova és akiknek az szól!!!!Ne pusztába kiálltott szavak maradjanak, hanem legyen foganatja végre, pozitív változás az emberek élethelyzetében, amiért a sorokat itt megosztják az olvasókkal!!!

Örülök az újításnak, az új külső is tetszik, de szeretnék/szabad mondani egy-két megjegyzést:
A kék és a fekete színnel írt szövegrészek nem különülnek el igazán.
Hosszas nézegetés, olvasgatásnál "tükröződnek" a fehér felületen a betűk.
A betűméret lehetne nagyobb egy kicsit.

Sok sikert az újításhoz!

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!