szociális otthoni ápolónői regisztráció

Segítséget kérek.
Szoc.otthoni ápolónő vagyok.Korházi hospice osztályon dolgozom négy éve.A munkahelyem igazolja a krediteket,de én nemtudom
,hogy hova tartozom.1981-ben végeztem,nem vagyok sehol regisztrálva.A neten sem találok semmi okosságot. Kérekszépen valami hasznos tanácsot. Gabi

Most találtam erre az oldalra ,és én is segítséget kérek. 1985-ben véágeztem mint szocotthoni ápolónő
1992-ig dolgoztam ezen a területen 92-98-ig alkalmazott voltam.98-2004-ig szintén mint szocotthoni ápolónőként colgoztam majd 2004-2013-ig egy iskolában voltam ápolónő 2013-től is mét egy szeretetotthonban dolgozom de csak segédápolóként mondván végezzek el egy okj-és tanfolyamot és akkor szakképzett leszek.Nem értem hogy az 1985-ben megszerzett bizonyítvány miért nem érvényes. Várom válaszukat köszönettel kissné marcsi.

Kedves Gabi,
Leírása szerint, "Korházi hospice osztályon dolgozom" az nem szociális otthoni ápoló munkakör. A munkáltatója, egészségügyi hatósági működési engedéllyel rendelkezik. Az EEKH.hu honlapon tud informálódni, letölteni regisztrációs kérelmet.

A személyes gondoskodást végző személyek működési nyilvántartásba vételéről szóló igazolást a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) állítja ki. Nálunk a munkáltató kérte meg számunkra ezt az igazolást.
Elérhetőségeik: 1087 Budapest Baross u. 52 Tel: 06-1-434-5700 www.nszfi.hu

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!