A rendvédelem, fegyveres testületek kategória aktív témakörei

>> Itt nézd meg az összes fórumtéma listáját >>

 

Miniszteri lemondás: az okokat keresik

Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter

2015. szeptember 7.

Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter - közölte Kormányzati Információs Központ hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint hétfőn ülésezett a kormány nemzetbiztonsági kabinetje, ahol áttekintették az illegális bevándorlással kapcsolatos helyzetet, ezen belül beszámolót hallgattak meg a magyar-szerb határon épülő ideiglenes biztonsági határzár készültségi állapotáról.

Végszavazás előtt a szolgálati törvény

A rendvédelmi szakszervezetek szerint demokráciaellenes a szolgálati törvény

2015. április 21.

Hat rendvédelmi szakszervezet szerint súlyos csapás a magyar demokráciára a múlt héten elfogadott új szolgálati törvény. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke azt mondta az InfoRádióban: a jogszabály ellehetetleníti az érdekképviseleteket.

A rendvédelmisek egy sor korlátozást kapnának az új törvénnyel

A vámosok is életpálya-modellt akarnak

2015. február 1.

Különösen méltánytalannak tartja a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete, hogy a korábbi ígéretek ellenére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dolgozói kimaradnak a közszolgálati életpálya-modellből, a szakszervezet ezért Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult - közölte Holecz Gábor, a szakszervezet elnöke az MTI-vel vasárnap.

Katonák: a jövő évtől gyorsított ütemben vezetik be az életpályamodellt...

Titokként kezelik a katonák fizetésemelését

2014. október 21.

Ugrásszerűen emelkedhet a katonák fizetése jövőre – közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter az M1 Ma reggel című műsorában. A miniszter azt mondta, számokról még nem beszélhet, mivel a kormány még dolgozik a költségvetésen, de úgy gondolja, jelentős eredményt fognak elérni ezen a téren.

munkavállalóból közalkalmazott?

Kérdésem a következő:jelenleg egy projektben dolgozom munkavállalóként,de köv. hónaptól már áttennének közalkalmazotti jogviszonyba ugyanabban a munkakörben foglalkoztatnának.
A szerződésem elvileg dec.31-ig szólt volna munkavállalóként,de ezt felmondanák és új jogviszony lenne közalkalmazottként dec.31.ig.Ez inkább munkajogilag kérdéses de hátha van aki hozzá tud szólni.
mary

Oldalak