Munkahelyek megszüntetése, létszámleépítés

A létszámleépítés legfrissebb történéseiről szóló információk számára nyitom meg ezt a fórum témát. A különféle pletykák, híresztelések, félinformációk helyett a többi érintettel együtt én is szeretném időben megismerni a konkrétumokat. Az érdekképviseletek tevékenységét és az érintettek véleményét is. Egy kicsit meg is lep, hogy eddig erről itt nem olvashattam, vagy csak elkerülte a figyelmemet?

Most hallottam, hogy elveszi a köztisztviselők napját is a kormány és köztisztviselőktől, amit odaadnak a szociális dolgozóknak. Az MKKSZ és a többi szervezet miért nem tesz valamit? Lehet, hogy ők adták oda, megegyeztek titokban a kormánnyal erről?
A mi bérünk egy fillérrel sem emelkedik, közben mindenkinek 15-30 %-al nőtt a bére. Tanárok, rendőrök, pedagógusok, még a könyvtárosok is kapnak 15 %-ot. Mit csinál a mi szakszervezetünk, úgy látom, hogy mostmár csak a szociális dolgozókkal foglalkoznak, velünk miért nem?

Tökéletesen egyetértek !Kritikán aluli amit velünk csinálnak. Szégyeljék magukat! 27 év közigazgatásban eltöltött idővel közel a nyugdíjhoz 9.000,-Ft több a fizetésem mint annak aki 1 napot dolgozott.

egyetértek. velünk senki sem foglalkozik, a szakszervezetünk sem, nekik is csak a másik ágazat fontos

Városi önkormányzat által fenntartott szociális intézményben dolgozom, nálunk már elkezdődött a létszámleépítés. Fűnyíró elv alapján 25%. Mindezek mellett elmondható, hogy elsősorban a házi segítségnyújtásban dolgozókat teszik ki.

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!