munkaügyi felügyelőnek milyen lenni?

Üdv Emberek!

Jelentkeztem egy tárgyban megnevezett állásra, de szeretnék valakivel infót cserélni arról, hogy milyen a gyakorlatban munkaügyi felügyelőnek lenni.

Kérem, ha olvassa a fórumot olyan, aki maga, vagy apukája-anyukája, valakije-rokona, stb. ilyen munkakörben dolgozik, foglalja össze pár sorban nekem, hogy mennyire van megbecsülve erkölcsileg és anyagilag, dolgozik-e hétvégén és hajnalban, valójában elmehet-e szabadságra (vagy csak elméletileg), és igaz-e, hogy a túlórát nem fizeti ki a hivatal (pl.: hajnali ellenőrzés az újságosnál, stb.), de le lehet csúsztatni - elméletileg...
Szóval minden olyan dolgot, ami a pályázat meghirdetésekor nem derül ki, csak utólag.

Nagyon köszönöm, még a másodkézből jövő infókat is.

Erkölcsileg, csak annyira amennyire Magadat becsülöd valamint a kollégáid, főnö- keid és a TITKÁRNŐ,GÉPÍRÓ tisztel, az ellenőrzöttek általában lenéznek, a normálisabb, még ha sáros is nem bunkó,a fiatalabb "újvállalkozó"általában "anyáz és szemét".Anyagilag közt.bértábla +10%,kajajegy, bérlet,egyéb apróság,de semmi plussz. Munkaidőn kivűli ellenőrzés csak ritkán, de nem fizetik. A szabadidőt kiadják. Más,ha pl. 2-től ellenőrzől 3-ig, szinte soha nem kell visszamenni. Kisebb ellenőrzéseket idővel te időzitheted. Bizz a rendőrökben segítenek, főleg éítkezéseken!!!!
Szabira, orvoshoz,1-2óra saját ügyintézés néha!! belefér. Ha bedolgozod magad közig bér alapján a számítás bejön, a társaság is jó, csak mint a rendőrfilmekben JÓ PÁRT találj !!!!!!!!!!! Üdv, jó munkát!

én másodkéz vagyok: ha jól tudsz futni, építkezéseken lehet kergetni a bujkáló feketemunkásokat a betonkeverő és az állványzat között.

csak kitartást tudok neked kívánni

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!