Moderálás a Közszolga.hu-n

Kedves Olvasóink,
Mint minden nagyobb látogatottságú fórumon, itt is figyelemmel kísérjük és szükség esetén moderáljuk a megjelenő hozzászólásokat. Erre nincs lefektetve pontos szabályrendszer, a döntéseket egyedileg hozzuk meg. Bizonyára észrevették/észrevettétek, hogy ilyesmire eddig rendkívül ritkán került sor. Néhány alapvető célt azonban igyekszünk követni:

  • Az un. trollok kiszűrése - szerencsére ilyenek rendkívül ritkán jelennek meg nálunk és tekintettel az olvasóközönségünk kiváló összetételére, az esetleges kellemetlenkedésük sem szokott komoly problémát okozni.
  • Kéretlen reklámok, illegális tevékenységek hirdetésének kiszűrése.
  • Személyes adatok, nevek, információk, harmadik személyre vonatkazó ellenőrizhetetlen állítások közlése, különös tekintettel az esetlegesen személyiségi jogot sértő ügyekre. (Egy "kisember" esetében erre sokkal érzékenyebbek vagyunk, mint akkor, ha közszereplőről van szó.)
  • Bármely más eseben, ami megítélésünk szerint esetleg jogsértő lehet (pl. szerzői jogok).

Ezekkel az általános elvekkel kapcsolatban érdeklődve várunk bármilyen észrevételt itt, ebben a fórumtémában.

 

Kedves Olvasóink!
Ha moderálásra van szükség, igyekszünk gyorsan intézkedni, de alkalmanként elkerülheti valami a figyelmünket, ezért örömmel veszünk bármilyen olvasói visszajelzést itt, vagy sürgős esetben a kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül.

 

Szerintem az aktív fórumtémák közül már törölni lehetne "Az országnak nagyon jót
tenne ....."
Hála Isten,mónika show már nem látható egy ideje.(A Mónikáktól elnézést kérek,de ebben az esetben nem véletlen a kis m.)

A téma túlélte azt a műsort, de a hangsúly a "Házon kívül" címűn volt, ami ma is fut a témával egyetemben. Szívesen venném, ha már ott tartana az országunk, hogy nincs olyan hír, ami beleférne...

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!