Milyen szorzó

Tisztelt Szakértők !

Kérem szíveskedjenek segíteni. 2010.01.04-el egy iskolában szeretnék elhelyezkedni. Mérlegképes könyvelő képesítésem van, melyet 2006-ban szereztem meg. Titkárságvezető beosztásom lenne. 1994 óta dolgozom, de nem köztisztviselőként és nem közalkalmazottként. 1 évet voltam Önkormányzatnál, 2 évet Végrehajtó mellett, jelenleg egy Kft-nél dolgozom.
A kérdésem az lenne, hogy milyen fizetésre számíthatok? Milyen kategória és milyen fizetési osztály?
Segítségüket előre is köszönöm.

Kérem, ha valaki tudja a választ, legyen szíves, írja meg.

D/9 közalkalmazotti besorolásba lépek jan.1-től. Értelemszerűen a számolási D/1-es alapot is emelniük kellene, hiszen a minimál 89.500-lett, ezzel ellentétben úgy néz ki, hogy a tábla elvileg maradt 79.000 D/1. A szöveg szerint pedig mindenki, aki ez alatt az összeg alatt keres, kb D/4-ig egyformán fog keresni,(89.500-at) akár 1 akár 12 éve dolgozik, ha nem változtatnak az alapon. Minket, akik már több éve dolgozunk, nem érint az alap emelés kategória váltásnál? Akkor a régi szorzatainkkal együtt egy kicsivel több fizetés járna nekünk is.
Másik kérdés: a két részletben fizetett 98.000 Ft-ot EGYÜTT kapjuk a januári fizetéshez adva és a márciusihoz vagy külön számfejtve, csak a fizetés napján? Köszönöm a választ, hátha valaki már tájékozottabb ezekben a dolgokban.

Nekem a jelentkezésemkor az iskola igazgatója azt mondta, hogy kb. E kategória és 5 vagy 6 fizetési osztály. Akkor most melyik szerint kell kalkulálni?

Ha 2006-ban szerezted meg a mérlegképest, és ez feltétele a majdani közalkalmazottidnak, akkor véleményem szerint, az előző jogviszonyaidból max az 1 év önkormányzatnál töltött időd számít majd be, a 2006-osokon felül a fizetési fokozatnál, de jubileumi jutalom és felmentési idő tekintetében mindenképpen...

Köszönöm az információt.

Ha elfogadják a mérlegképest akkor E kategórai és 1996-tól (a mérlegképes megszerzésétőlÖ valamennyi munkaév beszámít, előtte csak a közalk/tisztviselői.
Szóval kb. az E5 ben lennél, ami brutto 101e jelent + a havi bruttó 8e keresetkiegészítés

Kedves hozzászólók!
érdekes dolgok merülnek itt fel, tetszik, hogy mindenki keresi a rengeteg kérdésre a választ. Én most szeretnék váltani. Új év, új kezdet, de vajon sikerül-e? Aki nem mer, nem nyer.BÚÉK.

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!