mi mikor megyünk?

Mi közszolgák mikor megyünk tüntetni? Mikor szedjük össze magunkat végre, mint a tűzoltók és a rendvédelmisek, hogy megmutassuk a kormánynak, hogy mi sem tűrjük tovább a hatalmi arroganciájukat?

Sztrájk!!!

Majd amikor nem megy az állam, nincs iskola, óvoda,nincs közigazgatás, akkor mi lesz?

És a mi szakszervezeteink hol vannak? Félnek? Hallgatnak?
Mi, közszolgák is hónapról hónapra csak vegetálunk!

Így akarnak hatékony és professzionális államot? Elkeseredett, megfáradt apparátussal? Nekitámadnak a saját apparátusuknak, ezek teljesen hülyék?

országos közszolgálati sztrájkot!!!

Mint volt hivatásos mondom, addig amíg a szakszervezetek közép vezetői az államigazgatásban is vezető szerepet töltenek be, csodára ne számítsatok. Amíg hivatásos állományban parancsnokok és helyetteseik töltötték be a szakszervezeti pozíciókat, ott sem történt semmi. Az érem másik oldala a tagság. A hivatásos állományú tagok pszichésen jobban bírják a terhelést és hozzá is vannak szokva. Szinte a lételemük. Rendszeres pszichológiai felülvizsgálatokon kellett nekem is átesnem. Nem volt jó válasz és rossz válasz, csak megfeleltél vagy nem. Ez a mentalitás meglátszik mindenben. Ha Ők tiltakoznak, akkor tiltakoznak. Ez nem azon múlik, hogy ki pótolható könnyebben. Senki nem pótolhatatlan.

Mi gyávák vagyunk, megfáradtak, megtörtek,és féltjük az állásunkat, mert minket hamarabb helyettesítenek. És velünk tényleg bármit meg lehet csinálni. Perzse a szakszervezeteink is lepkefingnyit érnek... Irigylem a rendvédelmieket, meg büszke is vagyok rájuk, (pedig egyébként a rendőröket kifejezetten nem szeretem), de mutassák meg a kormánynak, hogy mindent azért nem lehet! (talán egy picit értünk is harcolnak, bár lehet, hogy amit kiharcolnak, annak a költségét majd rajtunk verik le.

Amennyiben a szakszervezetek a dolgozók érdekeit képviselik, elsősorban a közszférában kellene a különböző területeken a szakszervezeti vezetőknek egymással kommunikálni, összefogni, sokkal több eredményt lehetne elérni! Rendvédelmisek gratulálok, sok sikert, én veletek vagyok!

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!