Köztisztviselői besorolásokkal, juttatásokkal kapcsolatos segítségkérés

Sziasztok!

Az alábbiakban szeretném a segítségeteket kérni:

Megpályáztam egy gazdálkodási előadói köztisztviselői állást, melyben középfokú iskolai végzettséget kérnek.
Nekem főiskolai végzettségem van, közgazdász: nemzetközi szállítmányozói szak.
Egy középfokú C német nyelvvizsgával is rendelkezem.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen kategóriájú bérbe várható a besorolásom?(mivel csak középfokú végzettséggel keresik a munkatársat, ezért csak a középfokú végzettségűeknek járó bért adják meg és nem veszik figyelembe, hogy főiskolai diplomával rendelkezem?)
Kb. mennyi bruttóra számíthatok?
A nyelvvizsgáért jár pótlék az én esetemben?
Milyen béren kívüli juttatások és kedvezmények illetik meg a köztisztviselőt? (étkezési jegy, üdülési csekk, ruhapénz, utazási támogatás, hány nappal több szabadság jár, nyelvtanulási támogatás...)

Nagyon szépen köszönöm segítségeteket!

Emma

Üdv Mindenkinek! Egy közintézménynél portási állást pályáztam meg. Milyen besorolás illet meg általános iskolai végzettséggel, vagyonőr - biztonsági őr - testőr szakképesítéssel, 25 év munkaviszonnyal, melyből az utolsó 10 évet ügyvezetőként ( munkaszerződéssel ) töltöttem el. Szerintem a kiíró rosszul tájékoztatott, ezért kérek segítséget. Köszönöm! M. László

Szia! Ha középfokú végzettségűt keresnek,nem kötelesek diplomás bért adni. Nem tudom hány éves munkaviszonyod van már, így nem lehet megmondani, melyik fizetési fokozatba tartozol majd, vagyis mennyi lesz a béred. Nyelvvizsga pótlék jár. Ruhapénz már régóta nincs, utazási kedvezmény még van, étkezési jegyet kérhetsz. Az alapszabadság 25 nap, ehhez jönnek még pótszabik besorolástól, gyermekszámtól függően.

Szia!
Köszönöm az infókat!
2003. november 24.-2011.június 08. között van munkaviszonyom, de nem közalkalmazottként vagy köztisztviselőként.2 gyermekes anyuka vagyok, 2006. márciusától voltam táppénzen, tgyáson, gyeden gyesen. A 2 gyermek egymás után jött. Ezek az évek is beleszámítanak a munkaviszonyba?
Meg tudnád ezek alapján mondani a fizetési fokozatomat középfokú és felsőfokú besorolásnál, illetve a pótszabadság mértékét?
Illetménykiegészítéssel községi önkormányzatok vajon szoktak élni?
Nagyon szépen köszönöm segítségedet!

Üdv: Emma

Sziasztok!

Nekem is egy felsőfokú igazgatásszervezői diplomával, ECDL végzettséggel és középfokú A szóbeli nyelvvizsgával 4 év 2 hónap munka viszonyal más területről hova sorolhatnak engem és menni bért kaphatok.

Nagyon köszönöm.

Közalkalmazotti, köztisztviselői vagy kormánytisztviselői jogviszonyod lesz?

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!