jubileumi jutalomba beszámitó idők

Szeretném megkérdezni, hogy a közalkalmazott jubilieumi jutalomra jogosító idejét hogyan szedjem össze. Ha volt megszakitása más munkáltatónál és visszajött, mennyi az az idő amikor már nem számit be.
Sürgős lenne, ha valaki tud segítsen!

Nagyon köszönöm.

30 èves jubileumi juttatott most fogom kapni..közalkalmazotti jogviszony után.
Azt írja a törvény hogy az illetmènyalapot veszi figyelembe a szàmitàsnàl,vagyis a közalkalmazotti bèrtàbla szerint 119600 Ft? 11E kategóriában

Szeretném megkérdezni, hogy a jubileumi jutalomhoz a közalkalmazotti jogviszonyok közül beszámítanak e az 1992. július előtti évek, amelyek a közalkalmazotti jogviszonyba beszámíthatók, függetlenül attól, hogy akkor melyik állami cég volt a munkáltató.

Szeretném tudni, hogy 1984-85-ben betöltött művelődési ház igazgatói munkakör közalkalmazotti jogviszonynak számít-e.

Nálunk úgy számolják ki, hogy mikor alkalmazásra kerül a dolgozó, kigyűjtik évre, hónapra napra az előző közalkalmazotti jogviszonyokat munkahelyenként. De csak a közalkalmazottiakat, akkor is, ha volt közte bármilyen megszakítás. Ezeket az éveket, hónapokat, napokat összeadják és levonják abból a dátumból, ami azon a napon van, mikor alkalmazza az intézmény. Igy kijön egy "eszmei" közalkalmazotti jogviszony kezdete dátum. Na, ez az a nap, amit alapul vesznek a jubileumi jutalom betöltéséhez számított időnek. Pl. Ma 2013. 08. 12-van. Felvesznek valakit, aki dolgozott már 2011.01.01-1012.01.02-ig egy iskolában, (1 év, 0 hó, 1 nap) és előtte 2010.01-01-1010.02.01-ig már nálunk (0 év, 1 hó 0 nap). Ez együtt 1 év, 1 hó, 1 nap. MInden idő, ami ez előtt, között és után esik, de más tipusú munkahely - nem számít. Szóval: 2013. 08. 12 - 1 év 1 hó 1 nap = 2012.07.11. ez a közalk. jv. eszmei kezdete a JUBILEUMHOZ. Remélem, segítettem, nálunk így számolják, gondolom, akkor ez a törvényes... de csak szigorúan KÖZALKALMAZOTTI jogviszonyokat lehet összeguberálni hozzá.

Csak a közalkalmazotti jogviszonyok számítanak, illetve, amelyek megfelelnek annak. Szolgálati, köztisztviselői. Egyébként úgy kell megállapítani a jubileumi jutalomhoz szükséges idő kezdetét, ahogy írtad.

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!