jubileumi jutalom

Sajnos a válaszok között nem találtam válasz így szeretném megkérdezni, hogy a MÁV-nál eltöltött évek bele számítanak-e a jubileumi jutalomba? 1987- től dolgoztam a Máv-nál 2005-ig.,majd a közszférában helyezkedtem el, nem áthelyzéssel. Kérdésem, hogy 1987-1992-ig ,ameddig nem volt közalkalmazotti törvény (1992.évi) addig sem számítanak az éveim?

Érkezett válasz marika.r fenti kérdésre? Érdekelne, de nem találom.

1988. július 13-tól Vizügyi Igazgatóságon dolgozom közalkalmazotti beosztásban, előző munkahelyem 1986. november 1-től a FLEXUM Kommunális Szolgáltató volt. (1975. 07. 01-tól 1986. 10. 31-ig szövetkezeti tag voltam)Kérdésem mikor vagyok jogosult 25 éves jubileumi jutalomra.

Kedves Olvasók! Ha valaki tud válaszoljon nekem!

A kérdésem röviden a következő: 1984. októberben szültem. Képesítés nélküli nevelőként dolgoztam. 1985. február 11-én kaptam egy határozatot, amiben gyermekem három éves koráig fizetés nélküli szabadságot engedélyeztek. 1985. március 31-vel megszűnt a munkaviszonyom. Én a gyermek egyéves koráig Gyeden voltam, utána gyesen. Az ellátásomat az akkori volt munkahelyemről kaptam a gyes végéig. A kérdésem a következő. Jelenleg köztisztviselőként dolgozom. A munkaviszonyom megszűnése miatt a gyed és gyes ideje beszámít-e a jubileumi jutalom számításánál figyelembe vett időbe, vagy nem. A Ktv. 72.§ (1-2) bekezdése miatt kérdezem. Nagyon várom a választ, előre is köszönöm egy érdeklődő
--

Szeretném megkérdezni, hogy a jubileumi jutalom mértékének meghatározásánál az illetmény fogalmába beletartozik-e a rendszeresen kapott vezetői pótlék és az illetménykiegészítés, vagy csak az alapilletményt (garantált illetmény+munkáltatói döntésű illetmény) kell figyelembe venni?

Közoktatásban:
Besorolás szerinti illetmény + Munkáltatói döntésen alapuló illetményrész +
Teljesítménypótlék (Kt. 1. sz. mell. Negyedik rész) + Százalékos illetménynövekedés (Kjt. 66. §,Kjt.-Vhr. 14/A. §)

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!