A közszolgálati jövedelmek kategória aktív témakörei

>> Itt nézd meg a fórumtémák listáját ebből a kategóriából >>

 

pedagógiai asszisztens

Sziasztok! Szeretném tudni, hogy az új 2013. szept. 1-én életbe lépő közalkalmazotti bértábla szerint a pedagógiai asszisztens fizetése hol nézhető meg.
(eddig C 11-ben voltam btto 114.000,-Ft most vajon hol vagyok?)

Az új tv. szerint iskolákban hány fő után és óvodákban hány fő után mennyi ped.asszisztenst alkalmazhatnak?

Jubileumi jutalom

Úgy tájékoztattak, hogy a jelenleg köztársasági Elnök aláírása alatt lévő kormánytisztviselői törvényben a jubileumi jutalomra vonatkozó rész alapján újra kell számítani a jutalomhoz szükséges szolgálati időt és kizárólag "az e törvény és a Ktv . hatálya alá tartozó munkáltatónál munkaviszonyban, közszolgálati és kormánytisztviselői jogviszonyban eltöltött időt" számolják be. Így akinek július után jár a jubileumi jutalom, csak akkor kaphatja meg, ha végig Ktv hatálya alá tartozott.

Ágazati pótlék besorolás

Kedves Fórumozók!

A segítségeteket szeretném kérni. 2018.09.01-től munkáltatóm szociális ágazati összevont pótlékot állapított meg részemre.
Munkaköröm: könyvelő FEOR 4121
Végzettségeim:
- pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ 54
- közgazdász alapképzés (Bsc)

Munkáltatóm E kategóriát állapított meg részemre, amit én helytelennek találok, tekintve a szakirányú felsőfokú végzettségemet.
A MÁK-nak írtam levelet, próbálok hivatalos állásfoglalást kérni, de több irányból szeretnék választ kapni a kérdésemre.

Köszönöm válaszotokat,
Fanni

Hat.idejű munkaszerződés!

Segítséget kérnék, mivel nem ismerem az ide vonatkozó törvényeket!
Nemrég dolgozom közalkalmazottként. A munkaszerződésem határozott időre szól, részmunkaidős (6órás) foglalkoztatással. A szerződés lejárata előtt, ha véletlenül felmondanának, milyen kötelezettsége van a munkáltatónak?
Köszönettel: sobi59

ÁPOLÁSI DIJ

Üdv mindenkinek! Sokakat érint az ápolási dij ami jelképes összeg, és önkormányzatonként változó,viszont munkaviszonynak számit, és beletartozik a nyugdijba is. Az összege, mivel önkormányzati döntés kérdése, kb, 27 ezer- től akár 40 ezerig adható,(ÉN KEGYDIJKÉNT HIVOM) ugyanis, ha az államnak kellene gondoskodni, a betegekről, havonta legalább 500 ezerbe, ha nem többe kerülne.

Oldalak