Fenyegette, szidalmazta a pedagógust

Falnak lökte fia tanárnőjét az apa

2015. december 6.

Falnak lökte és szidalmazta fia tanárnőjét egy 59 éves férfi Kondoroson. A pedagógus bűne annyi volt, hogy a részeg apának nem engedte meg, hogy hazavigye a fiút.

Büntetőeljárást indított a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki Kondoroson tanítványai szeme láttára az utcán fenyegette, bántalmazta fia pedagógusát.

Nem engedte haza

Az 59 éves férfi szerda este Kondoroson odalépett a helyi kollégiumba tartó diákcsoporthoz, majd felszólította a fiát, hogy lépjen ki a sorból és menjen haza. A tanulókat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy láthatóan ittas, ezért nem engedi vele haza a gyermeket. Erre az apa a kollégiumig kísérte a csoportot, miközben fenyegette, szidalmazta a pedagógust.

Falnak lökte, fenyegette

Két nappal később ismét megállította a gyermekeket kísérő pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának. A tanárnő segítségért kiáltott, mire egy járókelő kihívta a rendőrséget.

A Szarvasi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Origo