Hiányzol Apa!+bánat!

Tegnap volt a szülinapom olyan jó volt h itthon volt apa,de szomi is,mert ma pedig elment..Annyira utálom ezt h mindig el kell,hogy menjen.
Vasárnap kaptam a Drágámtól 1 karkötőt...érthetően elmondtam h nem kell de azért vett..nah mind1..És most meg azt hiszi h nem örülök neki..
Am nem is,mert tegnap olvastam valamit..
Megcsal nekem ne mondja h nem..Vagyis legalábbis csak mást szeret még mindig.
szeressen engem nem izgat csak akkor meg ne bújjoz hoáám meg ne jöjjön oda h adj 1 puszit vagy vmih,mert már nagyon unom ezt...
ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt hittem,hogy szeret néz valamibe de mint kiderült nem..
Pedig asszem szeretem még mindig meg szeretni is fogom..
de így nem megyünk sokra h ha lenne kutyája azzal szebben beszélne mint velem..
nem vagyok és guminő akit dobálhat vagy akármi más...az lenne jó ha olyan lenne mint régen h nem mert 1 rossz szót szólni sem vagyis csak nem szólt..most meg ha megbánt le sem szarja néha,,,,,
de én sem fogom..
ahogy ő átnéz rajtam úgy én is át rajta...
Csak az h kib*****ottul szeretem..
És ha csak fele annyira szeretne mint én őt..
vagy csak fele annyira engedne be az életébe.....
mind1...,mert már szétsírtam a szemem.

Apa hiányzik jöjjön haza,Csaba meg nézzen valamibe ahogy 1 nőt szoktak a normális férfiak..

Amiben vagy, az mindenkinek sok lenne egyszerre! Korodat megítélve nehéz lesz bárkinek meggyőznie, mert nem az észérvek idejét éled -teljesen normálisan.
Talán eljut hozzád,amit írunk: hajts el ezt a srácot, mert egyre több sérülést fog okozni számodra!
Ha egy kapcsolatban nem érzi magát valaki megbecsülve, nem érzi magát egyenrangúnak, ha a kölcsönös öröm nincs meg a mindennapokban - az a kapcsolat nem jó, nem élhető, nem tartható!
Nagy a fájdalmad, de még nagyobb lesz, ha egyszer mással látod. Különösen akkor, ha korábban nem beszéltetek rossz érzéseidről, arról, ami neked bánatot okoz (pl.átnéz rajtad stb.) Aki a kutyájával szebben beszél, mint veled, az NEM érdemel meg téged! Te nála különb vagy, mert nem értékeli, amit nyújtasz számára magadból. Az ilyen srácra kár érzelmeket pazarolni (meg gondolatokat, amik elvonják a figyelmed más irányú feladataidtól), elfogy az energiád sok más örömöd megélésére (amikor régen így voltam, mint te, még órán is csak bámultam ki az ablakon és majdnem lerontottam a jegyeimet).
Hiányzik egyik szülőd mindennapi szeretete, s lehet, hogy emiatt is félsz kilépni a kapcsolatból. Érezhetsz olyat, hogy mi lesz akkor veled, egyedül maradsz. Jogosan érzed és mégsem igaz. Pont abban a korban vagy, amikor sok barát vesz körül. Ők is szeretnek, nyilván másként.
Azt írod: "nem vagyok és guminő akit dobálhat vagy akármi más..." Helyes, hogy így érzed, viszont ő úgy érzi az vagy, azt tesz amit akar, mert pont úgy ragaszkodsz hozzá, mint a régi szép időkben, amikor minden tökéletes volt.
Kívánom, hogy sikerüljön kilépned ebből a kapcsolatból, hogy észre tudd venni azt a fiút, ott a környezetedben, aki már régen arra vár, hogy megszólíthasson. Addig nem teszi meg, amíg vergődsz ebben a boldogtalan kapcsolatban...mert ő tisztességes és jó.
De először beszéljetek Csabával. Legyen egy tisztázó beszélgetés közöttetek!
Ajándékot pedig nyugodtan fogadj bármikor, hárítás nélkül. Örömmel. Akkor nincs félreértés, megbántódás.
Ne habozz! Lépj!

Csabával leülni beszélgetni teljesen felesleges. Aki ennyi éven át megcsalt az nem érdemli meg, hogy ennyit szenvedj miatta. Soha nem jön meg az esze, egy csapodár lélek. Nem hiszem, hogy a későbbiekben valaha is megállapodik egy nő mellett. Hagyd elmenni, felejts el mihamarabb. Kívánom Neked, hogy mielőbb megtaláld azt a férfit, akinek az oldalán boldog leszel.

Hagyd elmenni és keresd a boldogságot !
Egy ilyen ffi - aki más nők után fut, megcsal - nem érdemli +, hogy miatta emészd magad. Tedd túl Magad a múlton és nézz előre, a mának és a jövőnek élj. Kívánom Neked, hogy találd meg álmaid férfiját, azt a ffi-t, aki szeret, megbecsül és társad lesz jóban, rosszban életed hátralévő részében.

ne szenvedj! ennek így kellett lennie, +találod majd te is a boldogságot. hagyd elmenni, nincs kiért sírnod. gondolkodj pozitívan. egy percig se gondold, hogy újra minden olyan lehet, mint amikor szerelmesek voltatok. az már nem jön elő. barátkozz meg a gondolattal, elment, menjen, te is nézz másik után. nincs kiért szenvedni és ne is tedd. az élet túl rövid ahhoz, hogy visszasírjunk olyan embert, aki nem is érdemli meg. van még ffi a világon, sőt olyan is, aki majd a nőt látja meg benned. egyszer még boldog is leszel, hogy így történt.

Ez mind nagyon szép és megható, de mi a bánatos köze van a portáltémájához?
Annyi szerelmi tanácsadó, párkereső oldal van, ott lehet ilyeneket írni.

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!