Gyógypedagógiai pótlék

Gyógypedagógiai asszisztensként dolgozom egy normál tantervű iskolában, ahol azonban a gyerekek 95%-a SNI-s. Azt mondják, nekem nem jár a gyp. pótlék, de a tanítók mégis megkapják. Nekem akkor miért ne járna? Gyógypedagógiai asszisztensként alkalmaznak, ez is a végzettségem, nem csak pedagógiai asszisztens. Jár vagy nem jár?

Jó napot kívánok,

érdeklődni szeretnék mennyit keres jelenleg egy felsőfokú gyógypedagógiai asszisztens és mennyit kell dolgozzon hivatalosan?

A pótlék szeptember 1-től megszűnt hivatalosan. Ha az iskolának van kerete akkor fizethet neked. Indok: A tanár pedagógus mi pedig asszisztensek vagyunk.
Megoldás: Szakszervezet ! Alapítsatok egy szakszervezetet vagy csatlakozzatok be, mert a szakszervezetet képviselhet. Ma már a sima asszisztenseknek is SNI-gyereket adnak és nem csoport munkát. Nagyon sok lett az autizmus diagnózis így a sima asszisztensek gyped irányításával autista gyerekekkel vannak. A változás jön a törvényhozók nem ismerik eléggé a valós életet. Botrányos ahogy az alkalmazotti közösséget magukra haggyák. Szolidaritás sem a tanítók sem az óvónők részéről nem tapasztalható !!!

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!