Az egészségügy kategória aktív témakörei

>> Itt nézd meg az összes fórumtéma listáját >>

 

Az ápolási díjat kapó állampolgárok mostoha helyzete

Azt szeretném megtudni és, ha lehet ellene tenni valamit, hogy az ápolási díjon levő állampolgároknak miért nem tud és tudott a szociális tárca egy sokkal előnyösebb és értékesebb rendszert kitalálni. Köztudomású az áploási díj nagyságrendje, mely felháborítóan alacsony, rendezése emberléptékű emelése nagyon időszerű lenne. Talán a feltételek szigorítása elősegíthetné a méltó megoldások bevezetését. Nem számít munkaviszonynak, csak biztosítási időnek pl. üdülési csekket sem kaphatnak, mert nincs munkahelyük.

ÁPOLÁSI DÍJ

Segítséget szeretnék kérni!!!Én 28éves vagyok,és a nagyanyámmal vagyok ápolási díjon,de most lehetőségem van,(lenne)4órában dolgozni!!!Sehol nem találok erre friss infot,hogy lehet vagy nem lehet.Az önkormányzatnál persze szabadságon vannak,és akik bent vannak,nem tudnak mondani semmit!Köszönöm a segítséget!!!!

Uzsoki: Eleinte csak információkat gyűjtenek, de később segíthet a betegnek is orvost választani

Hír kategóriák: 

Megmérik, ki a jó orvos

2014. szeptember 8.

Izgalmas kísérletbe fog a fővárosi Uzsoki kórház: az orvosok tevékenységének objektív mérésére próbálnak ki egyfajta módszertant, s az eredmények legalább egy részét később a betegek számára is hozzáférhetővé kívánják tenni.

Ápolási segély

Üdvözlöm az olvasókat!
Én azért regisztráltam ide,mert nem tudok bele nyugodni illetve bele törődni egy dologba!Ápolási segélyt akartam kérni a nevelő apámra,mert 2 éve agyérgörcsbe a jobb fele lebénult.
16 éve élek vele,vér szerinti gyereke nincs,felesége,élet társa nincs!
Számomra egy értelmű volt,hogy nem hagyom magára!

Okos szakpolitika az iskolákban tesz lépéseket a mérsékelt demokrata javaslatok szerint!

Magyarország nehezen néz szembe a saját népessége alakulásával, demográfiája valóságával.

Legyen szó választásról, legyen szó migrációról…………..legyen szó józan politikai nézőpontról.

Ami Németországban az ipar talán legerősebb gondja, az Magyarországon 7-10 évet késik legfeljebb.

Elöregedő magyar társadalomban a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás “Egy Magyarország van!” szemléletében, a generációk egymásra utaltsága is megjelenik.

Ápolásidíj

Szeretnék segítséget kérni. Tartósan beteg gyermeket nevelek. 2009.11.06-án lejárt a gyesem az Önkormányzatnál elküldtek, hogy semmilyen segély nem jár a beteg gyermekem után. 2010. szeptemberében igényeltem ápolási segélyt, kijöttek környezet tanulmányozásra a felügyelő azt mondta, hogy igen jogosult vagyok a segélyre. Az Önkormányzat elutasította ezt a kérelmemet attől függetlenül, hogy nekem mit mondott a felügyelő, amikor ha jól tudom alanyi jogon jár az ápolásidíj.
Köszönöm a segítséget.
Üdv:Szabóné Nagy Katalin.

Ágazatok és vállalkozások kiürülése előzhető meg az élő munka terhek megfelelő csökkentésével, a mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán szerint

Hír kategóriák: 

Magyarország versenyképessége javulása, megerősítése a mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslatok fontos célja!

Ma a magyar gazdaságban egész ágazatok ürülhetnek ki , a munkavállalók eláramlása miatt külföldre.
Nem szívesen mennek a dolgozók külföldre, hanem életviteli kényszerből.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata több nyilatkozatában kifejtette, hogy az élő munka terhei olyan magasak, melyek a vállalkozói szférát rombolják, míg a közalkalmazotti területeken átfordítható lenne a bérek növelésére. (oktatás, egészségügy stb.)

Oldalak