Vezetői szabadságok

Fórum: 

Üdvözlök mindenkit!

Mit szóltok az új kjt. módosításhoz, miszerint a vezetői szabadságok éves mértékét 30 napban állapították meg.
Felháborító!!
Az még hagyján,hogy elveszik a vezetésre járó plusz szabadságot, de, hogy az évek után járót is, az már kicsit szemtelen dolog.
Miért kell "büntetni" azt, aki vezető? Így egy A kategóriás 14-be lévő dolgozónak is több lesz az éves szabadsága, mint egy középkorú középvezetőnek.
Nem semmi!!

Nem is igazán értem miért van felháborodva az miatt , hogy csökkentették a vezetői szabadságokat.
Miért is kellene a vezetőnek több szabadság, mint a többi dolgozónak?
Erre adjon inkább választ!!!!!

Ez a jogszabályváltozás 2009. január 1-től hatályos, így annyira nem új (és csak a kinevezett vezetői munkakörre szól, és nem a megbízott vezetői beosztásra).
Amúgy bevezetésekor azzal magyarázták, hogy nyilvánvalóan nem megengedhető, hogy egy olyan ember akinek kizárólag vezetés a feladata, többet hiányozzon, mint a dolgozói, stb. És ez szerintem rendben is van. Úgysem tudtuk kivenni, csak kiírtuk, ha már átvinni sem lehet.

Egy magasabb vezető annyi szabit vesz ki,amennyi a képére fér!!! Pl:beír 30-at, távol van 50-et.Főleg, aki már olyan magasabb vezető, akinek már szinte főnöke sincs! Államilag fizetett napokon 80-szoros fizetésért végzi a másod -állását..----Én közelről ismerek ilyet! Mindig van vmi okos indoka, mikor munkaidő alatt távozik,( s az indokolt helyen nem található). Te is okosabban szervezzed az életed! Egyébként érdekes, hogy ezt a beosztottak mindig észre veszik, az ő "főnöke" nem !

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!