közalkalmazott besorolása

Segítséget szeretnék kérni OKJ-s tb bérügyi szakelőadó végzettséggel hova kellene közalkalmazottként besorolni. Aki tud segítsen az is érdekel ezt hol lehet pontosan megtalálni ügyintézőnek megmutatni. Köszönöm.

Érdekődni szeretnék. Végzett mütőssegédi képesítéssel rendelkezem. Nincs érettségim.Eddig C besorolái osztlopba voltam be sorolva. Most másik kórházban szeretnék el helyzkedni s ott az mondták hogy mivel nincs érettségim cs "B" oszlopba sorolhatnak be?? Hivatkoztak jogszabály változásra. Kérem segítségűket hogy jogosan tennék meg velem?

Kedves Szakértő !
Az után érdeklődnék, hogy jelenleg az Országos Mentőszolgálatnál dolgozom mint gk-i vezető, a és a közalkalmazotti jogviszonyomba beszámítható e az egy év sorkatonaság, valamint az azt megelőző, katonai oktatási intézményben növendéki viszonyban eltöltött 4 év.

Köszönettel: Dénes

A színházi díszítő munka végzése közalkalmazottként hová sorolandó be, asztalosipari érettségi, és kárpitos végzettséggel ( 46 évesen) mennyi szabadság jár ha átsoroltak 4 órásra, milyen bérrel!?jár e közalkalmazottként a bértámogatás?
Köszönöm

Szép napot mindenkinek!
Érdeklődnék,hogy műtős segéd és gipszmester végzettséggel,milyen kategóriába kell,hogy dolgozzunk? B vagy C?
Előre is köszönöm a választ

Tisztelt Közszolga!
A kérdésem a következő: 1997-ben végeztem gyógyszertári szakasszisztensként. A kórház, ahol dolgoztam, 1998-ban átsorolt "E" kategóriába, majd 2000-től közforgalmú gyógyszertárban is "E" kategóriába soroltak. 2002-től dolgoztatm 2012 március 31-ig eü vállalkozóként, majd 2012 április 01-től ismét közalkalmazottként. 2012-ben az alkalmazáskor közölték, hogy nem veszik figyelembe az 5.4-es végzettségemet, csak az 5.2-est (mentőápoló), és ezért csak "D" kategóriába sorolhatnak. A munkaköröm ellátásához folyamatosan szükség van a "másik végzettségemhez is (érvényes a kreditkártyám 2021-ig), de a munkáltatóm folyamatosan elzárkózik az átsorolástól, mondván a betöltött munkakörhöz elég az 5.2-es végzettség.
Szabályosan jártak el a visszasoroláskor?

Érettségivel, plusz felnött szakápoloival melyik besorolásba kellene lennem D vagy E kat.
Válaszát köszönöm!

Tisztelt Szakértő!
Érdeklődni szeretnék, hogy óvodában dolgozó adminisztrátorként érettségivel + emelt szintű pedagógiai asszisztens végzettséggel milyen kategóriába kell kerülnöm? Lehetek E-be vagy esetleg D-be?
Köszönettel: Szilvike

OKJ végzettségem van konyhai kisegítői és közalkalmazott ként fognak foglalkoztatni. Mennyi fizetést kellene kapjak?

Egy kórházba dolgozunk műtőssegédként! Jár e a garantált minimálbér miután elvégeztük a hozzá járó iskolát ami okj-s száma 3272501?

Érdeklődni szeretnék, hogy 50 évesen most végeztem okj-s szoviális gondozó és ápoló tanfolyamot és idősek otthonában helyezkedek el mi lesz a besorolásom?
Olvastam, hogy az 1992 előtti munkaviszonyomat be kell számolni a kjt besorolásához még ha eladóként dolgoztam is.Az 1992 utáni munkaviszonyomat pedig nem?

Szia! Én ma kezdtem szociális gondozóként 46 évesen, júniusban vizsgáztam. A besorolásom D1-es lett.

Felajánlottak egy 4 órás óvónői állást.Főiskolai végzettséggel,40 éves óvódapedagógusi
munkával rendelkezem. Mennyi lehet most megközelítőleg az illetmény, 7 éve nyugdíjas
vagyok. Köszönettel

ma a híradóból jól hallottam, hogy nem csak a pedagógusok kapnak emelést hanem a segítők is?

Üdvőzletlem!
Kérdésem az lenne, hogy egésségügyben dolgozom lassan 3 éve érettségivel rendelkezem, sajnos szakirányu végzettséggel még nem , műtőben mint műtőssegéd dolgozom, melyik bérkategoriába kellene igy lennem? Ha jol tudom B-be vagyok.

Segítséget szeretnék kérni:

Mi a pontos közalkalmazotti besorolásom?

Munkaviszonyom közalkalmazottként: 23 év
végzettségeim sorrendben:
Alap végzettségem: főiskola: biológia-rajz
Második oklevelem: pedagógus szakvizsga, közoktatás vezető, főiskola
Harmadik: Vizuális és környezetkultúra tanár, mester képzés

Jelenleg középiskolában rajzot és művészettörténetet tanítok

Köszönettel

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy kérdésemre mielőbb válaszolni szíveskedjen.

Közalkalmazotti jogviszonyban, mint beosztott adminisztratív munkakörben dolgozom, napi 8 órát. /pénztáros, adminisztrátor, személyi anyagok,munkaügy, jelentések, stb./
Annak idején, nappali tagozaton végeztem tanulmányom, és érettségivel rendelkezve helyezkedtem el. 2004-ben elvégeztem egy számítógép kezelői tanfolyamot, melyre az ECDL Számítógép Használói jogosítványt kaptam. /EUS/

A kérdésem az lenne:

1) Érettségivel melyik fizetési osztályba kell besorolni,
2) Érettségivel + ECDL Számítógép Használói jogosítvánnyal melyik fizetési osztályba kell besorolni,

Ugyanis hallottam, hogy érettségivel a D. fizetési. Osztályba,
Érettségivel + ECDL-el E. fizetési osztályba kell besorolni közalkalmazotti jogviszonyban.
Szeretnék tisztában lenni ezzel.

Mielőbbi válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: Eszti

Kedves Eszti. Mi lett rá a válasz, melyikbe kerültél?
Mert most én is ilyen helyzetben vagyok, és érdekelne hogy mennyi bért kapok.

Ha szakirányú az érettségid, akkor lehetsz D-ben. Sima érettségivel csak C-ben. Az ECDL nem számít ebben az esetben. De valamire szeretném felhívni a figyelmet! A bértábla szerinti besorolás csak a MINIMUMOKAT jelenti. Ettől pozitív irányban bármikor eltérhet a munkáltató!

Érdeklődni szeretnék, hogy érettségi a legmagasabb iskolai végzettségem, és most közalkalmazottként dolgozom, viszont elvégeznék egy okj s tanfolyamot emelkedne közalkalmazotti bértábla szerinti besorolásom és vele együtt a fizetésem? Köszönöm

Ha OKJ-s és emelt szintű. Például mérlegképes tanfolyam. De akkor érdemes mielőbb elkezdeni, mert szeptembertől jóval többe kerül, és nagyobb óraszámra kell járni.

Dajka állásban dolgozom,B 13 bsorolásban.Az egyik közalkalmazotti bértáblán 101000 forint a bruttó fizetésem,amásik bértáblán 114000 forint.Melyikre vagyok jogosult,és szeretném tudni,hogy miért van két különböző közalkalmazotti illetménytábla.

Tisztelt Szakértő!
Meg van az általános iskolai végzettségem, szakmunkás végzettségem, esti tagozaton érettségiztem és esti tagozaton végeztem el / munka mellett / a főiskolát, művelődésszervező szakon végeztem 2010-ben / oklevelet kaptam, mivel nyelvvizsgám még nincs, azaz a megfelelő, felsőfokú szakképesítést megszereztem/. 2006 óta közalkalmazott vagyok. A helyi önkormányzatnál dolgozom, mint kulturális szervező, napi 8 órában, feladatom a helyi közművelődés szervezése, rendezvények koordinálása. Fizetési besoroláson C 5, státuszom segédmunkás. A fenti végzettséggel, s a végzett munkával, munkakörrel, Ön szerint milyen besorolásba, státuszba kellene hogy legyek? Válaszát köszönöm.

Tisztelt kulturgéza!
Azért C, mert nem szakirányú az érettségi. Egyébként rögtön F-be lehet kerülni, ha sikerül a nyelvvizsga. De tudom, hogy ez nem olyan egyszerű. Lassan letelik a 3 év. Azon a főiskolán nem lehet belső nyelvi vizsgát tenni? Érdemes lenne megpróbálni, hátha úgy könnyebb egy kicsivel. Kitartás!
A közszférában sajnos csak a papírok és végzettségek gyűjtögetésével lehet haladni. A másik lényeges tényező persze a munkában eltöltött idő. De ezt nem lehet siettetni. (Szerencsére)

Azt szeretném megkérdezni, hogy az 1984-1994-ig főfoglalkozású egyéni vállalkozó voltam. Ez az időszak beszámít a közalkalmazotti jogviszonyba a bérnél???
Köszönöm a választ.

nekem felsőfokú OKJ bizonyitványom van gyógypedagógiai asszisztens szakon, az most melyik bérkategóriába sorolható be?

A felsőfokú gyógyped asszisztens E-kategória!Nekem is ez van és E-ben vagyok!

Plusz egy nap szabadság is jár az E-kategóriára!!!!!!!!!!!!!

Kedves Szakértő!
Közalkalmazotti fényképész státuszban dolgozok. Felvételt nyertem a a Magyar Fotóművészek Szövetségébe. Ez jelent valami szorzót vagy egyéb magasabb szintet, ha valaki művészeti pályával is rendelkezik?

Tisztelt szakértő, kedves fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni.Iskolatitkárként dolgozom, "D" kategóriába vagyok besorolva. Tavaly sikeresen államvizsgáztam, művelődésszervező leszek, ha a nyelvvizsgám is meg lesz. Sajnos még nincs. A kérdésem az lenne, hogy "E" kategóriába besorolható vagyok-e? A főiskolai tanulmány diploma nélkül felsőfokú szakképzésnek minősül, vagy nem? Előre is köszönöm a választ.

Ugyanebben a helyzetben vagyok. D-be vagyok sorolva.

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!