Közigazgatási szakvizsga tételsora

Üdv minden közszolgának!

Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik tavaly közigazgatási szakvizsgát tettek. Választott tárgy: Államigazatás (talán)még szedáig gondolkodom. Kerestem a googlen a tételsort, rákattyoltam és azt írta, hogy regisztráljak először, megtörtént és baba-szülés és egyéb jellegű témák voltak a fórumban.

Akinek volna tételsora -bármiből - kérem válaszoljon már a (törölve) címre.

Köszönettel: Luca

Én is megköszönném, ha valaki küldene kidolgozott közigazgatási alapvizsga tételsort az alábbi mai címre: varga7474@gmail.com

Szia Varga7474!

Ha esetleg meg van eltudnád küldeni számomra, két hét mulva vizsgázok!
Előre is köszi,
email: szabcso8@gmail.com

Szia! ha neked már megvan eltudnád nekem küldeni a kidolgozott tételsort, előre is köszönöm!
hagyatek@gmail.hu

Szia!Kaptàl màr vàlaszt a kèrdèsre?Èn is ezzel a problèmàval küzdök!Vizsgàzom ès olyan jó lenne a tankönyvön kìvül valamifèle segitsèg!

Sziasztok !

Ha tudna valaki kidolgozott közig. alapvizsga tételeket küldeni, nagyon hálás lennék érte !
Előre is nagyon szépen köszönöm !
Üdv.: Bea

címem : dayrix@gmail.com

Sziasztok, bár úgy látom itt csak kérések vannak, még is beállok a sorba. Közigazgatási szakvizsga kidolgozott tételeket ha valaki elküldené nekem erre az email címre azt nagyon megköszönném. Egyébként én megtaláltam, de nagyon drágán adják, ráadásul nekem nincs hozzá se bankkártyám, se paypal-om, ha az oldalról havidíjjasan letöltsek.
Itt van a link, a legújabb tételsorhoz, puska formájában. Ha valaki le tudja szedni onnan, akkor akár fizetek is bele, ha ad egy számlaszámot.

https://www.scribd.com/user/131574862/kekszakall69

email címem: tzsolesz81@gmail.com

Szia! Erről a megadott linkről nem lehet letölteni a dokumentumot, pedig tartalmilag jó lenne több is. Hol láttad, hogy fizetni kell érte?
Kapott itt bárki bármilyen segítséget? Mert csak kéréseket látok.

A legnagyobb közösségi portálon van “közigazgatási szakvizsga” csoport, ott sok minden( segítség) van

sziasztok! Én is nagyon hálás lennék, ha valaki át tudná küldeni a kidolgozott szakvizsgatételeket: csvera.work@gmail.com
Előre is ezer hála és köszönet!!

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni most fogok alapvizsgázni, és ha van valakinek kidolgozott tétele, vagy előforduló kérdések, aztlégyszi küldjétek már el nekem az alábbi email címre.Előre is köszönöm. meszelyanita87@gmail.com

Sziasztok! Közigazgatási alapvizsgát fogom le tenni nem sokára. Tételsorral kisegítenétek? Az esetleges vizsgakérdéseket hol találom? Várom válaszotokat. Üdv: Zita (berkizita@gmail.hu)

Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni van-e valakinek kidolgozott közigazgatási szakvizsga tétele és elküldené nekem erre az e-mailra pirowolf70@gmail.com Segítséget előre is köszönöm!

Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni van-e valakinek kidolgozott közigazgatási szakvizsga tétele és elküldené nekem erre az e-mailra pirowolf70@gmail.com Segítséget előre is köszönöm!

Sziasztok!
Segítséget szertnék kérni. Alapvizsgára készülök, egyetem, család mellett kevés időm van felkészülni. Esetleg egy segítőkész Kollégának, akinek van kidolgozott tétele, átküldené a barta.andrea1988@gmail.com címre. Nagy segítség lenne számomra. :) Előre is köszönöm a szìves segítséget!

Szia! Szintén alapvizsgára készülök ha esetleg neked tudott valaki segíteni kidolgozott tételsorral akkor megtennéd, hogy átküldöd a kiss.attila253@upcmail emailcímre. Nagyon megköszönnèm! Szilvi

Szia! Sajnos nem kaptam segítséget. :(

Sziasztok,
én is beállnék a sorba a tételsorokért, áprilisban alapvizsgázom. Ha valakinek esetleg sikerülne megszereznie, légyszi küldje tovább a csbeca@gmail.com-ra is. Előre is köszönöm! Betti

Kedves Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Akinek van közigazgatási alapvizsgához kidolgozott tétele kérem küldje el nekem.
z.gyula77@gmail.com

Köszönöm,
Zala Gyula

Kedves Gyula!
Az alapvizsgán tesztet kell időre kitölteni 30 perc 50 kérdés. A tankönyvet kell átnézni alaposan és az elérhető teszteket gyakorolni kell. Lesz pár kérdés ezekből is. Feladattípusok: állítsd sorrendbe, melyik a helyes - egy vagy több válasz is jó, melyik a kakukktojás stb.
Üdv.
Andrea

Segítséget szeretnék kérni. Közigazgatási alapvizsgához valaki,tudna küldeni tételsort,jegyzetet? sajnos kevés idő jut rá. Anyakönyvvezetői tételsor is érdekelne.
Nagyon szépen köszönöm. hufnagel.nikolett@gmail.com

Kedves Mindenki ill Zala Gyula,
ha valaki küldene anyagot esetleg nekem is megküldenétek? helga.ramm@gmail.com
előre is nagyon köszönöm

Szia!
Sajnos én sem kaptam még meg. Ha esetleg megkapom elküldöm e-mailben, illetve ha Te kapnád meg, akkor megkérnélek,hogy küldd el nekem is légyszíves. Köszönöm szépen.

Szia, ha sikerülne szerezni anyagot, megtennéd hogy elküldöd nekem is a b.bernadett20@gmail.com emailre. köszönöm

Szia! Amennyiben tudnál nekem segíteni közig szakvizsga ügyben , légyszíves küld el a herknemarti@citromail.hu email címre. Köszönöm szépen

Kedves Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Akinek van közigazgatási alapvizsgához kidolgozott tétele kérem küldje el nekem.
Köszönöm:az e-mail címem: erika.koteles@gmail.com

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, a 2018-as közigazgatási szakvizsga kidolgozott tételsorait el tudnátok számomra küldeni? A címem: eszter.seres.92@gmail.com.

Hálásan köszönöm a segítséget! :)

Üdvözlök mindenkit!

Szeretnék segítséget kérni. Ha van valakinek kidolgozott anyakönyvvezetői vizsga tételei, azt elküldené nekem? Köszönöm szépen: Nelli
nelli923@freemail.hu

Sziasztok!

Tudnátok nekem is kidolgozott közigazgatási szakvizsga tételeket küldeni?
Előre is köszönöm: Anett!
budai.anett@gmail.com

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ha valaki el tudná küldeni a szakvizsga hatályos irásbeli és szóbeli kidolgozott tételsorait, azt nagyon megköszönném.

Email: szabadiba@gmail.com

Balázs

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!