Munkáltató incorrect lépései!

Sziasztok kérem hogy aki tud segitsen! Lenne egypár kérdésem? Mit tudok tenni ha a munkáltató 2 havi végkielégitéssel tartozik de a cég nem hajlandó elküldeni inkább valami uton módon állóvizként hagyja nem mond semmit nem tesz semmit de munkát nem ad fizut nemtudom még hogy ad e igy munkát addig nem vállalhatok amig a felmondási papir nincs a kezemben de ez igy nemjó. Kérem ha valaki tud nekem ebben segiteni azt nagyon megköszönném. Nekem kell hogy felmondjon hiszen ő nem ad munkát nem én akarok elmenni a cégtől. Ha van olyan szerv aki ilyen ügyekkel foglalkozik kérlek segitsetek. Köszi
Ui:Két családos apuka

Kedves Fórumozók!
Kérlek segítsetek nekem! Próbaidős vagyok (voltam), de sajnos ebben a hónapban, (09.04.-től) táppénzre kényszerültek, mert rákot diagnosztizáltak. Azóta is betegállományban vagyok, természetesen folyamatosan tájékoztattam a munkáltatót az állapotomról. Mindezek után (nemrég) postán tértivevénnyel megkaptam a munkáltató általi azonnali felmondásomat. A HR persze annyit mondott hogy, a felmondáson szereplő dátum utáni naptól kezdve nekem nem jár a táppénz sem. Tehát ha megyek kemora, akkor tulajdonképpen éhen is halhatok. Ilyenkor mit tudok tenni?
Előre is köszönöm!

Ez a "szerv" pont a te eseted és hasonlók miatt kezdte meg működését, fordulj hozzájuk:
Jogpont hálózat (segítség a munka világában)
Éppen ideje lenne, hogy e honlapon is feltűnő helyen legyen.
Szomszédomnak évek óta húzódó ügyében segítettek és végre rendeződött minden!
Menj a honlapjukra!!

Kedves sziszi1979

A munkaügyi központokban van munkavállalói jogsegély-szolgálat, ahol felkészült munkaügyi jogászok állnak a segítségedre. Keresd Őket!
Üdv

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!