bölcsőde

Üdv! Tud nekem valaki segíteni abban,hogy a közalkalmazotti bértábla alapján hova kell engem besorolni? Bölcsődében, gondozónői munkakörben dolgozom. A gimn.érettségin kívül van egy 547610200105402 OKJ számú kisgyermekgondozó, nevelő végzettségem is.
2003.óta dolgozom a közszférában.
Segítségeteket köszönöm!
Memci

Csecsemő- és gyermeknevelő gondozó felsőfokú végzettséggel rendelkezem. A kézpés után elvégeztem az óvodapedagógus szakot, jelenleg abban dolgozom. Van lehetőségem rövidebb idő alatt megszerezni a Csecsemő- és kisgyermek nevelői BA képesítést?
Abban az esetben, ha megszereztem a Csecsemő- és kisgyermeknevelői diplomát, a bölcsődében a pedagógus besorolás szerint gyakornoki pozícióban leszek akkor is, ha az óvodapedagógusként ped. I. besorolásban vagyok már?
Köszönöm a segítséget!

Kisgyermeknevelőként 50 nap szabim van. 21 alap +25 pótszabadság + 4 a két gyerekre. A kérdésem hogy mennyivel rendelkezek én?

Erdeklodeniszeretnek hszocped foiskolavegzetseggel bolcsodebendolgozhatok? Kapok diplomas bert vagy csak hameg vanaz okj kisgyerek gondozoim?

Igen, dolgozhatsz, de pedagógus bértábla szerint fogsz fizetést kapni.

Szeretném konkrétan megtudni,hogy aki "csak" a 10 hónapos OKJ tanfolyamot ( kisgyermekgondozó bölcsi )végzi el mennyi kezdő fizetést kap? (A táblázat bonyolult:(:))Köszönöm szépen!

Kb egy olyan 90 ezret vagy 89 ezret nem sokat de inkább nagyon sok a 12 órázás.

Szeretném megkérdezni hogy OKJ 54 761 02 számú kisgyermekgondozó, -nevelő szakképesítéssel hová kell besorolni? D vagy E kategóriába?

Tudod már azóta, hogy melyikbe tartozol?

Egy állásfoglalás szerint E -be kellene lennem, de a munkáltatom nem sorolt még át ilyen-olyan indokra hivatkozva.

lindus87!
Ismerős.... :/
Ne hagyd magad.Ha tag vagy fordulj a bddsz-hez.
Legyen róla papírod,hogy az átsorolást kérted.
Kitartás!

Azt szeretném kérdezni,hogy hány nap szabadság jár egy évre.Csecsemő és kisgyermek gondozó a végzettségem. Az alap 20,és még jár nekem 4 nap.Az egyik ismerősömnek viszont 48 nap jár.Egy a szakmánk és egy idősök is vagyunk.Mennyit számít a munkában eltöltött évek száma?köszönöm a választ előre is.

Milyen bölcsibe dolgozol?a hagyományos ès mini bolcsiben adják meg a pótszabadságot.

Az alapszabadság 20 nap. E kategóriától jár +1 nap, illetve 25 nap pótszabadság. Tehát 46 nap + gyerek után 2 nap, ha van.

Sziasztok!
Megszeretném kérdezni ,hogy bölcsődei dajkaként ( korábban takarítónő) milyen besorolásba
tartozok? Érettségim van és óvodai dajka végzettségem. És most C2 kategóriában vagyok.Köszönöm a választ előre is.

Ez engem is erdekelne ?? Okj lehet e kisgyermek gondozó egybölcsiben?

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1600006.EMM&timeshift=20160401&txtreferer=00000001.txt
Igen, lehet. A netjogtárban világosan le vannak írva a munkakörök feltételei. Dolgozhatsz, de nem csecsemő- és kisgyermeknevelőként, hanem az asszisztenseként, mint kisgyermek gondozó!

Ez butaság!!!
A bölcsődékben kisgyermeknevelők dolgoznak, akik régi megnevezése a gondozó volt.
Nincs aszisztensük. A takarító személyzet van segítségükre, akiknek most már munkaköre dajka végzettséghez kötött.

De van én amit végeztem Fősuliba de csak felsőfokún (2év) a szakma megnevezése csecsemő és kisgyermeknevelő asszisztensként szerepelt az oklevélen. Aminek betöltése a FEOR szerint: csecsemő és kisgyermeknevelő, dajka, hivatásos nevelőszülő.

Tehát: dajka.
Én bölcsődében dolgozom,nincs asszisztens.Dajkává átképzett takarítók vannak.

Igaz, hogy nincs asszisztens a bölcsődében, DE a végzettség megnevezése az a csecsemő-, és kisgyermeknevelő asszisztens. Ez pedig azt jelenti, hogy ő kisgyermeknevelőként dolgozhat a bölcsődében. Mielőtt támadás érne, hogy ilyen nincs, nekem is ez a végzettségem és kisgyermeknevelőként dolgozok.

Ilyen munkakör bölcsődében nincs. A kisgyermeknevelő munkáját akinek előírás a diploma megléte, a kisegítő (takarító) =dajka segíti.

Kisgyermek nevelo vagyok es nem diplomahoz kotott! 2020tol lesz foiskolai vegzettseghez kotott! DE! Aki addig elhelyezkedik nevelokent nem kotelezhetik a foiskola elvegzesere! Ugyan ugy dolgozhat OKJ s vegzettsegel kisgyermek nevelo kent!

Már előírás a diploma!És a nevelőnek nincs asszisztense.

Mèg nem előírás, okj-vel is fel kell venni egyenlőre. 2020-tól is csak tervezet a kizárólag diplomások alkalmazása.

Nem.Előírás a főiskolai végzettség (diploma!) .

Ha a bölcsöde nem tagintézmény tehát különálló intézmény akkor kell a diploma egyébként itt nálunk egybe lesz az ovi al tehát a vezető is egy kész így nem kell csak kisgyermekgondozo és nevelő de viszont én is kérdeznék h óvónő diplomával dolgozgatok e ebben a munkakörben?

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni most 2017 ben egy csecsemő és kisgyermek nevelő diplomával mennyit keres kb? Köszönöm előre is!

Lillalilla1!
Enyit:
http://www.bddsz.hu/sites/default/files/Pedag%C3%B3gus%20b%C3%A9rt%C3%A1bla%202017-2018-as%20tan%C3%A9v%20brutt%C3%B3.pdf

jav: Ennyit
sorry

Az egyik kisgyermeknevelőnek a kérésére a munkáltató 7 órára csökkentette a munkaidejét.A kérdésem az lenne neki hány órát kell a munkahelyen eltölteni?

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!