Közalkalmazott nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazása

Szíves segítséget szeretnék kérni.
A NYBI határozhata alapján 2012.04.18-ig összesen 34 év 123 nap szolgálati időt szereztem a nők kedvezményes nyugdíjához. Számításaim szerint kb. 2017.12.16-án leszek jogosult a nők 40 éves nyugdíjazása keretében nyugdíjba vonulni. 2002.01.15-től folyamatosan közalkalmazott vagyok. Mivel elég tarthatatlanok a munkahelyi viszonyok, kérdésem, hogy pontosan mikor kezdeményezzem munkáltatómnál a felmentést (úgy tudom 5 hónap a felmentési időm, melynek felére kötelező felmenteni a munkavégzés alól)? Jobban járok-e, ha csak 2018.01.01-től, vagy még ebben az évben nyugdíjas leszek? Ez utóbbi esetben jogosult leszek-e már nyugdíjemelésre 2018-ban?
Köszönettel: Napos

Közalkalmazott, alapellátásban dolgozó fogászati asszisztens vagyok, 33 év munkaviszony után minimálbérért dolgozom.Úgy döntöttem, a védőnői példa alapján én is írok néhány felsőbb vezetőnek.

Hogyan lehet az hogy a felsőoktatáasban,orvosképzésnél dolgozó eü. végzettségü E-kategóriás aszisztensek minimálbérért dolgfoznak!? Tud valaki erre valami megoldást? Mi is MESZK-tagok vagyunk,regisztrációs kártyával rendelkezünk!!! Követeljük a szakdolgozói bért!!

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!