Versenyvizsga

Üdvözlet!
Tájékozódtam a versenyvizsga alól való felmentésről, és megdöbbenve láttam, hogy végzettség nem mentesít a versenyvizsga alól.
Ezt elég nehezen tudom elfogadni, nem értem, miért kellene egy okleveles közigazgatási menedzsernek versenyvizsgát tennie, annak, aki 5 éven át erről tanult, sokkal részletesebben, mint bárki más. Valóban nincs mentesség bizonyos végzettségek vonatkozásában, avgy csak én nem találtam meg?

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt összeomlott az üzleti életem, nem volt reményem arra, hogy újra életre keltsem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt ingatlanom fedezetként a hitel megszerzéséhez, majd Camila Diego nagyon közeli barátom az interneten keresztül bemutatott egy valódi hitelnyújtót GINA MORGAN HITELVÁLLALAT KFT. Ennek a nőnek a hitelcége 160 000 euró hitelt tudott nekem adni ingatlan nélkül fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezeket az információkat mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható kölcsönadótól, lépjen kapcsolatba Gina Morgannal a WhatsApp-on keresztül: +393510840300 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt összeomlott az üzleti életem, nem volt reményem arra, hogy újra életre keltsem az üzletemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönvenni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámban, és nem volt ingatlanom fedezetként a hitel megszerzéséhez, majd Camila Diego nagyon közeli barátom az interneten keresztül bemutatott egy valódi hitel-hitelezőnek, GINA MORGAN HITELVÁLLALAT KFT. Ennek a nőnek a hitelcége 160 000 euró hitelt tudott nekem adni ingatlan nélkül fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim, mondtam magamban, miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezeket az információkat mindenkivel. Ha hitelre van szüksége egy megbízható kölcsönadótól, lépjen kapcsolatba Gina Morgannal a WhatsApp-on keresztül: +393510840300 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

A nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy hete kétségbeesetten pénzre volt szükségem, ezért gondoltam kölcsönre, akkor olyan sok csalóba ütköztem, akik 2500 eurót gyűjtöttek tőlem, és nem voltak hajlandók e-mailt küldeni nekem. Nagyon elkeseredtem és végül részeg lettem. Egy hűséges napon elmentem egy klubba egy italért, ahol megismerkedtem egy régi barátommal, elmondtam neki mindent, ami velem történt, bemutatott a GINA MORGAN HITELTÁRSASÁG KFT-nek, és megadta az e-mailt címet (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta, hogy a Társaság hogyan segített neki és családjának. Azonnal felvettem a kapcsolatot vele, hazaértem, elmondták a szabályokat és szabályokat, miután a hitel feldolgozása után kevesebb mint 24 óra alatt megkaptam a 80,000 eurós hitelt. Tehát, ha érdekel egy kölcsön, akkor is felveheti vele a kapcsolatot ezen az e-mailen: ginamorganloancompany@gmail.com

A nevem Mária Ádám, magyarországi, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott ránk, annyira zavart és frusztrált voltam, hogy hogyan kell kifizetni a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül jártam (Jörg Stephen) egy bizonyságtételre arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönben. Tehát egy 15,000,000 FT összegű, 5 éves futamidejű hitelt kértem a Társaságtól az e-mail útján (ginamorganloancompany@gmail.com). A hiteligényléskor fogadalmat tettem ISTENNEL, hogy ha megkapom a hitelt, akkor engedem a világ tudja, mit tett értem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt 2% -os kamatlábbal adták meg a hitelt. Most kiegyenlítettem férjem adósságát, és új életet és saját vállalkozást indítottam. Most teljesítettem a fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú hitelt szeretne elérni 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN HITELTÁRSASÁG KFT-vel a címen e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com WhatsApp: +393510840300

Jó nap,

Itt kaphatja meg gyors és egyszerű hitelét 3% -os kamatláb mellett stressz és fedezet nélkül, ez legális és a megfelelő protokollokat követi. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a hopkinsonloan@outlook.com címen, és töltse ki az alábbi információkat.

Teljes név:
Hitelösszeg:
Hitel időtartama:

Köszönöm.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a választható tárgyammal kapcsolatosan. Ha esetleg van valakinek a pénzügyi és költségvetési igazgatás tárgyhoz kapcsolódó aktuális írásbeli kidolgozott tételsora, azt kérem küldje el a basketsk@hotmail.com címre.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!

Minden jót! :)

Sziasztok!
Közigazgatási szakvizsgára készülvén érdeklődnék, hogy valaki tudna e elküldeni választható tárgyak közül az államigazgatási modul szóbeli tételeire valami jó kidolgozott dolgot :D
Természetesen bármi más is érdekel a közig szakvizsgával kapcsolatban, de ez lenne a legfontosabb.
Előre is köszi:
Kompy
komporday82@gmail.com-email cím

Sziasztok!
Én is kérni szeretnék, mint az itt jelentkezők nagy része. Szabadon választott tárgyból Önkormányzati igazgatás kidolgozott tételeket és puskát szeretnék (kecskesevi @ freemail.hu) címre.
Segítségetek előre is köszönöm!
Lucalujz

Sziasztok! Tudna valaki küldeni nekem szakvizsgához kapcsolódóan írásbeli és szóbeli tétel kidolgozást? A választott tárgyam pedig:pénzügyi és költségvetési igazgatás

Elérhetőségem:rita17@citromail.hu

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Közigazgatási szakvizsga kidolgozott tételeket tudna valaki küldeni nekem? Előre is köszönöm. anytha3@freemail.hu

Sziasztok!

Közigazgatási szakvizsgához tudna valaki kidolgozott tételeket küldeni? Nagyon szépen megköszönném !
kyskrysz@freemail.hu

Sziasztok!

Közigazgatási szakvizsgához tudna valaki kidolgozott tételeket küldeni? Nagyon szépen megköszönném !
kyskrysz@freemail.hu

Sziasztok! Tudna valaki küldeni nekem szakvizsgához kapcsolódóan írásbeli és szóbeli tétel kidolgozást? A választott tárgyam pedig:pénzügyi és költségvetési igazgatás

Elérhetőségem:karacsonyjudith@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szia!
Én is most fogok vizsgázni a választható pénzügy és ktv-i ig. témakörből, esetleg ha sikerült már megszerezned az anyagot, tovább tudnád küldeni nekem a gulyasagnes07@gmail.com-ra. Nagyon megköszönném!

Sziasztok!

Èn 2014-ben fogok szakvizsgàzni. Ha valaki el tudnà küldeni a kidolgozott tételsort, nagyon megköszönném [molnarerzsebet@gmail.hu]. A vàlasztott tárgyam az önkormányzati igazgatàs lrsz.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Sziasztok!

Nekem is szükségem lenne önkormányzati közigazgatás kidolgozott tételekre!

Előre is köszönöm!

E-mail: kiralyrekus@gmail.com

Üdv.: Réka

Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem is szükségem lenne a kidolgozott tételekre és ha van esettanulmányotok arra is.
Köszönettel: Magdi
E-mail: nemeth.zoltanne2@gmail.com

Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni Önkormányzati igazgatásból puskát vagy kidolgozott tételsort?
bodnatt@freemail.hu

Köszönöm:
Attila

Sziasztok!

A választott tárgyam az államigazgatás, tudna valaki kidolgozott puskát, tételt küldeni? Előre is köszönöm. gviky85@gmail.com

Sziasztok :)

Ha van valakinek kidolgozott tételsora akár írásbeli, akár szóbeli vagy esetleg mindkettő, legyen szíves elküldeni :)
Az áráról megegyezünk :D

detter09@gmail.com

Köszönömmmm

Detty

Sziasztok!
Nov.5-én szakvizsgáztam, kidolgozott írásbeli I-V. modul tételekkel rendelkezem, melyet szívesen elküldök.
Szükségem lenne önkormányzati igazgatás kidolgozásra.
balintagi@freemail.hu

Szia!

Jövő év első felében szakvizsgázom. Nagy segítség lenne, ha megkaphatnám a kidolgozott tételeket.

Köszönöm!

Szia!
Én december elején megyek szakvizsgázni!
Ha megkérhetlek átküldöd nekem I-V.modulig a kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket?
Köszi

Ügykezelői alapvizsgára, kidolgozott szóbeli tételei van valakinek?
Köszönöm előre is a választ! :)

Sziasztok!

Ezen a héten járok én is szakvizsga felkészítő konzultációra. Novemberben fogok szakvizsgázni.
Ha lehetséges lenne, én is szeretném valamelyikőtöket megkérni, hogy küldje el a szakvizsga kötelező részének kidolgozott tételeit, nagyon megköszönném! A választott tárgyam az Államigazgatás, ha azt is megkapnám akkor végkép nagyon hálás lennék!:)

e-mail címem:eva.petnehazy@vipmail.hu

Előre is köszi!
Éva

Sziasztok! Nagyon sokat segitene a szakvizsgara valo felkeszulesemben ha megkaphatnam a kidolgozott kotelezo irasbeli es szobeli teteleket. Legy szives kuldjetek el nekem a kovetkezo cimre. Halas koszonet elore is!!!!

kinga.drotleff@gmail.com

Sziasztok! Sokat segítene a felkészülésben ha pénzügy és költségvetési igazgatás szóbeli tételeket valaki elküldené. Hálás köszönet előre is.
halmagyine.magdolna@gmail.com

Kedves Vendég055!

A novemberi szakvizsga felkészítőre megyek. Kérlek, hogy küldd el nekem a szakvizsga kidolgozott tételeket az ungeraniko@gmail.com e-mail címre.

Előre is köszönöm

Üdvözlettel
Anikó

Ha van valakinek kidolgozott tétel sora, akkor ha tudja küldje át nekem, előre is köszönöm. Ja és ha vkinek a választott tantárgyból az államigazgatás meg lenne akkor azt is megköszönném:
andreaeszter@gmail.com

Sziasztok!

Itt mindent megtaláltok, az aktuális kidolgozott írásbeli és szóbeli kérdéseket tantárgyanként. Jó felkészülést!

http://www.koziglap.hu/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=428&start=0

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!