Versenyvizsga

Üdvözlet!
Tájékozódtam a versenyvizsga alól való felmentésről, és megdöbbenve láttam, hogy végzettség nem mentesít a versenyvizsga alól.
Ezt elég nehezen tudom elfogadni, nem értem, miért kellene egy okleveles közigazgatási menedzsernek versenyvizsgát tennie, annak, aki 5 éven át erről tanult, sokkal részletesebben, mint bárki más. Valóban nincs mentesség bizonyos végzettségek vonatkozásában, avgy csak én nem találtam meg?

Sziasztok!
2013-as írásbeli kidolgozást én is szeretnék kérni, ha lehet, nagyon köszönöm előre is! sebiboti@gmail.com

Szia!

Szeretném én is elkérni a kidolgozott tételeket ha nem gond. Egyébként ezek országosan megegyeznek?Email címem:almasi.beatrix@citromail.hu
Köszi

Szia!

Elküldenéd nekem a kidolgozott tételeket, amid megvan? Előre is köszönöm.
nagy.nora@index.hu

Nekem van néhány kidolgozott tételem, az első és az ötödik modul fele-fele. Ha valaki küld egy olyat, ami nincs még meg, küldök neki cserébe két másikat szívesen.

Kedves Vendég811!

Megtennéd, hogy nekem is elküldöd a kidolgozott modulokat?
Az e-mail címem: furkosz@freemail.hu
Előre is nagyon köszönöm!

Szabina

Kedves Vendég811!

Szeretnélek megkérni, hogy nekem is lennél szíves elküldeni a 2013. márciustól aktuális szakvizsga kidolgozott tételeit a
jfarkas3@gmail.com email címre.

Hálás köszönettel: Farkas Jutka
Hálás kösznettel

Kedves Vendég811!

A jövő hét elején vizsgázom! Már előre nagyon félek! Légyszives küld el nekem is a kidolgozott tételeket!
Címem: csfeniko@freemail.hu
Előre is nagyon köszönöm!

Cs.Enikő

Szia Vendég811!
Ha neked nem gond nekem is elküldenéd az anyagot?
E-mail: m.monus@gmail.com

Szia Vendég811!
Esetleg nekem is el tudnád küldeni a kidolgozott anyagokat? Hálásan köszönöm előre is!
horvath.brigitta.eszter@gmail.com
Horváth Brigitta

Szia! Át tudnád küldeni nekem is a 2013-as kidolgozott tételeid a devil@mailbox.hu-ra? Köszönöm a segítséged! Üdv. Junior

Szia!
Csatlakoznék én is a kidolgozott tételekre várók sorába, molnisz@freemail.hu címemre küldd át légyszíves a tételeket.
Köszönöm: Molnár Gábor

Kedves Vendég811,

Nagyon megköszönném, ha át tudnád küldeni nekem is az esetleg meglévő kidolgozott tételeket... igy is elég nehéz még megtanulni is, talán is segít jobban megérteni.
Előre is köszönöm. monika.kapui@gmail.com
Üdv. Monika

Nincs meg valakinek az idei szakvizsga kidolgozott tételei?
Nagyon megköszönném ha valakinek megvan elküldené a carmen83@citromail.hu-ra.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ha van valakinek közig. szakvizsga kidolgozott írásbeli és szóbeli tételek, akkor kérem jelezzen, vagy küldje el nekem (csutora@freemail.hu). Kisgyerek mellett kellene gyorsan felkészülnöm és a könyv elég tömény.

Köszönöm!

Ha valakinek van friss kidolgozott szakvizsga tétele, segítsen rajtam :-)
Köszönöm, előre is!

Én is ugyanebben a cipőben járok! Segítsetek, kérlek!

Szia, kaptatok vmi anyagot?én is megyek jövő héten, de halál...

A koziglap.hu fórumában vannak feltéve kidolgozott tételsorok az utolsó oldalon.

Sziasztok!
Még nem tették fel az nki.gov honlapra a frissített tananyagot a közigazgatási szakvizsgához. Ha valakinek van kidolgozott aktualizált tételsora, nagyon megköszönném, ha jelentkezne.
Köszönöm!
"Május"

http://www.parlament.hu/irom39/02241/02241.pdf

16. § (1) Az, akinek a közszolgálati jogviszonya, kormánytisztviselői jogviszonya 2011. szeptember 1-jét megelőzően és a közigazgatási versenyvizsga kötelezettség megszűnését követően keletkezett, közigazgatási alapvizsgát köteles tenni 2012 . szeptember 1-jéig, kivéve, ha ezen időpontig az alapvizsga alól jogszabály alapján mentesül. ...

(2)Annak a köztisztviselőnek, kormánytisztviselőnek, aki az (1) bekezdésben említett időszak alatt közigazgatási szakvizsgát tett, nem kell közigazgatási alapvizsgát tennie.

(3) A sikeres közigazgatási versenyvizsgával rendelkező köztisztviselőnek,
kormánytisztviselőnek közigazgatási alapvizsgát nem kell tennie.

Biztosan kell a versenyvizsga, csakhogy! Ha nincs felsőfokú végzettsége minimum főiskola valakinek az már nem kell, hiába pályázik például nem akreditált felsőfokú képzettséggel, sok-sok éves többirányú szakmai tapasztalattal. Elutasítják pályázatát, mert nincs versenyvizsgája és megfelelő végzettsége. Nos, így 50 évesen a kutyának sem kell az ember. Ugyanakkor látjuk, hogy ebben a szférában, egy érettségivel, fiatalabbakat vesznek fel és képeznek ki, majd ezeket befejezvén azok továbblépnek. Akkor, hogy is van ez? Kik a megbízható munkaerők. Közszférában ugy vélem azért megfontolt és tapasztalt emberek kellenének, nem karrieristák, nem sógor-koma-jó barát. A hirdetett állások amúgy már rég betöltöttek, csak a törvényi kötelezettségnek tesznek eleget a hirdetők. Felesleges és értelmetlen így az e-féle ceremónia.

Én még májusban munkanélküliként kezdtem el a felsőfokú versenyvizsgát, azt gondolván, hogy nagyobb lehetőségem lesz munkát találni, főleg, hogy egyedül nevelem a gyermekemet is. Az írásbeli vizsga sikerült, és a szóbeli vizsgám a versenyvizsga eltörlésének időpontja utáni napra esett, amiről már nem lehetett leiratkozni, de-mivel eltörölték- a szóbeli vizsgán nem vettem részt. Kértem információt, hogy a szóbeli vizsgára befizetett összeget visszautalják-e részemre, első körben pozitív választ kaptam, majd 1-2 óra múlva közölték, hogy mégsem jár vissza a vizsgadíj tekintsem ez előző információt tárgytalannak. Nem igazán tartottam korrekt eljárásnak, mivel leiratkozni már nem lehetett, és nem kevés pénzről volt szó.

Sziasztok!

Van valakinek infója arról, hogy visszajön e még ez a versenyvizsga? Vagy az alapvizsga? Vagy bármi más? Lesz valami újabb kötelező vizsga? Gondoltam 15-e után lesz valamilyen útbaigazítás, de eddig semmi...

Hát ez a kérdés engem is nagyon érdekelne. Az alapvizsga előtt elmentem gyesre, mire visszajöttem, már lecsúsztam az alapvizsgáról. Mennék másik közigazgatási szervhez. Versenyvizsga lesz még? vagy mi lesz helyette? Még nem tud senki semmit?

Sziasztok
Le szeretném tenni a felsőfokú közigazgatási versenyvizsgát, ezért regisztráltam, hogy innen a megfelelő tananyagot le tudjam tölteni. Sajnos nem találtam meg. Megtudnátok nekem mondani, hogy hol találom meg, vagy elküldeni a link-et, (tananyagot) a szabogabor1986@gmail.com címre. Előre is köszönöm.

Szia!

Eltörölték a közigazgatásban a versenyvizsgát. Ha oda pályázol, megteheted anélkül is. Üdv: M.

Tisztelt Érdeklődő!

Mint az Önök számára is ismert, a Magyar Közlöny 2010. évi 85. számában megjelent a központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény, mely a közigazgatási versenyvizsga letételével kapcsolatban változtatásokat vezetett be. A törvény hatálybalépését követően a köztisztviselői kinevezésnek nem feltétele az eredményes közigazgatási versenyvizsga megléte.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törvényi változások következtében a közigazgatási versenyvizsga rendszere jelenleg felülvizsgálat alatt áll és erre hivatkozva Dr. Kis Norbert, a közigazgatási és igazságügyi miniszter által kinevezett miniszteri biztos arra kérte a vizsgaszervezőket, hogy 2010. szeptember 15. után közigazgatási versenyvizsgát ne szervezzenek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2010. szeptember 15-ét követő versenyvizsgákat és versenyvizsga-felkészítőket a KSZK töröli a KIWI rendszerből. A törlést megelőzően valamennyi aktív jelentkező tájékoztatást kap a vizsgák letételének végső határidejéről.

A 2010. szeptember 15-ét követő vizsgákra már befizetett vizsgadíjakat a vizsgaszervezők visszautalják az érintetteknek.

Pontosabban ha megvan a vv-ám kell-e majd alapvizsgáznom???
Valaki nem tudja esetleg??
Köszke

Sziasztok! Én azt hallottam, hogy úgy lesz, hogy a versenyvizsga az alapvizsgát fogja kiváltani. Tehát akinek megvan a versenyvizsga, annak nem kell alapvizsgát tennie. Ez persze nem biztos infó, csak valaki mondta hogy így tudja.

Sziasztok??
Valaki meg tudná nekem mondani mikor ér véget a felülvizsgálat???
Azt szeretném megtudni a vv kiváltja-e az alapvizsgát...???

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!