Kompenzáció év közben?

Az a köztisztviselő, akinek év közben megszűnik a családi kedvezménye, kaphat-e az év hátralévő hónapjaira kompenzációs juttatást?

Tudomásom szerint jár, hiszen a kompenzáció annak jár aki 2011. évben igénybe vette az adójóváírást. A családi adókedvezmény magát a kompenzáció összegét befolyásolja annak megfelelően, hogy a családi adókedvezményt nem, vagy 1 vagy 2 gyermek után veszi igénybe a kérelmező.

Sziasztok!
Szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni. Ápolóként dolgozom 15 éve, E kategóriába vagyok, ilyenkor mennyinek kellene lennie a garantált illetménynek?
Ha valaki tudja, kérem írja meg!
A választ előre is köszönöm.

A közalkalmazotti bértábla szerint 15 éves munkaviszony után E/5- ben vagy, garantált illetmény a bértábla szerint 100.100ft.

2012. márc.31. leépítés miatt elveszítettem közalkalmazotti munk. viszonyomat.2012.július 01.létesítettem új közalkalmazotti státuszt. Nem kapok bérkompenzációt,nem veszik figyelembe sem az OKJ,sem az érettségit!! Ki tudna segíteni a törvény megkeresésében,mert a Magyarország.hu is várat a válasszal!? Előre is köszönöm!

Sajnos én is az előtt állok, hogy megakarják szüntetni a közalkalmazotti munkaviszonyomat.Nekem is érettségim van és OKJ tanfolyamot végeztem.
Ezek szerint ezeket nem fogják majd beszámítani a másik munkahelyen?

Sziasztok!

Olyan furcsa kérdésem lenne, (mert senki eddig nem adott nekem egyértelmű választ) hogy ha közalkalmazottként most kezdek a munkában augusztus közepén, akkor a közalkalmazotti bértábla szerinti béremet kapom, (F.1 -79910ft nettó - 122000ft bruttó) vagy jár-e nekem a bérkompenzáció?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!