honnan tájékozódjon a köz szolgája?

Hát egyenlőre nem tervezem a mhelyváltást - én legalábbis, a főnököm sem szólt még :)))- de nyitott szemmel járok. Így találtam ide. Végre egy hely összegyűjti a lehetőségeket az érdeklődőknek.

Ehhez képest - és közlönyileg kihirdetve van ilyen irányú kötelezettsége - a személyügyi államtitkárság honlapjáról nem sokat lehet megtudni annak, aki közszolga akar lenni, vagy már az, pedig ismerek olyat, aki szeretne.

Ha már kötelező meghirdetni, pályázni kell, majd versenyvizsgázni is kell stb. akkor talán illene egy kis honlapfrissítést végrehajtani, és a közszolgákat érintő egyéb információkat egy "hivatalos' helyen közzétenni (nálunk a humánpolitika folyamatos fáziskésésben van, még vezetői kinevezésekről sem küldenek egy e-mailt sem).
Ha már létrehozták ezt a hivatalt, lehetne hiteles, első kézből származó információkat közzétenni. A hatályos joganyagot, bértáblákat, változásokat, pályázatokat stb. ott megjelentetni.

Vagy én gondolom rosszul?

Üdvözletem!
Kérem,ha valaki tud válaszoljon a kérdésemre.
Több mint 6 éve közalkalmazottként dolgozom.(Előtte sok évig nem közalkalmazottként dolgoztam,állami cégnél)Szeretnék munkahelyet váltani, köztisztviselői állást keresek.Ebben az esetben hogyan alakul a besorolás illetve az illetmény?Köszönöm

Senki nem tud érdemben válaszolni???

Úgy látom, készül valami. Első ránézésre nem is olyan rossz, ha sikerül rendesen feltölteni tartalommal.

A webcím nélkül olyan érthetetlen ez a társalgás, ezért ideírom:

KÖZIGÁLLÁS

Tök jó, de még üres. Nem tudjátok mikor leszenk rajta hirdetések?

További információ a címlapra tett új cikkben

Én sem értem, hogy mi történhetett, de valami nem stimmel odaát. Még októberben felajánlottam nekik az együttműködésem levélben (nem e-mail) hogy a Közszolga.hu szívesen utánközölné a náluk januártól megjelenő álláshirdetéseket. Közvetlenül Szetey úrnak címztem a levelet, de még csak nem is válaszoltak. (Pedig emlékeim szerint van egy másik törvény, ami alapján kötelesek válaszolni az állampolgárnak.)
Vagy zűr van a közbeszerzéssel, vagy más gebasz lehet.

405/2007. (XII.27.) kormr.

mellesleg ez előtt sem volt ott semmi

én

Szerintem a 406/2007-re gondolsz.

ja
én

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!