25 éves közalkalmazotti jutalom

Tisztelt Címzett!
Egy kisváros saját fenntartásában lévő bölcsődéjében kezdtem el dolgozni 1988. július 18-án, mint gondozónő szerződéssel, 1989. július 18-tól kinevezéssel.
1993 január 1-től besoroltak közalkalmazotti jogviszonyba, ekkor a papír szerint "közalkalmazotti jogviszonyban eltöltött ideje: 4 év 5 hónap 24 nap.", azaz a munkába állásom kezdetétől közalkalmazottnak számítok.
Közben szültem 2 gyereket. Egyikkel 1991-ben kb. 6 hónapot voltam otthon, másodikkal 1993-ban előbb táppénzen voltam, majd GYES-en, GYED-en, 1995 áprilisában álltam újra munkába.
De ekkor már a szintén önkormányzati fenntartású óvodában, ahol azóta is dolgozom.
Az előző munkahelyemről nem küldtek el, ott is közalkalmazottnak számítottam, az új, ugyanazon önkormányzat másik intézményében is. Az 1995 április 18-ai óvodai kinevezésemen ez áll: "Közalkalmazotti jogviszonyának időtartama (bemutatott okiratait figyelembe véve) 6 év 9 hónap." Ez alapján soroltak be a közalkalmazotti fizetési fokozatomba.
Az idei évben lenne esedékes a 25 éves jubileumi jutalmam, amit az óvoda vezetője nem tart jogosnak. Kérem ez ügyben a mielőbbi állásfoglalását.
Köszönettel: Tamara69

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!