Átsorolás

Abban a kérdésben kérném a segítségeteket, hogy ha jelenleg G7 es fizetési osztályban vagyok a közalkalmazotti bértáblázatban akkor milyen kategóriába sorolnak majd át, ha júniusban megszerzem az ötödik diplomámat az Inkluzív nevelés tanára mesterképzési szakon?

Jelenleg - már 13 éve- egy általános iskolában dolgozom, határozatlan álláshelyen , tanári státuszban , és 5. osztályos osztályfőnök vagyok.

Az első alapdiplomámat
2000.-ben szereztem a Tanítóképző Főiskolán, Tanító szakon, magyar nyelv és irodalom műveltségi területen, ezt követően
2002-ben szereztem óvodapedagógusi diplomát a Kecskeméti Főiskolán,
2005 februárjában háztartásökonómia-életvitel szakos tanár lettem, a BGF-KVIF-en szereztem ezt az oklevelemet.
és 2005 júniusában a BME-n közoktatásvezető és pedagógus szakvizsgát tettem.

Kérdésem még, hogy az átsorolásomat követően megillet-e az, hogy a következő (számbeli) ugrásom rövidül, tehát nem kell kivárni a három évet, hanem 2 évre módosul.

A most megszerzendő diplomámat a munkámban szervesen használom (máris), az osztályomban két fő SNI-s tanuló is jár, és az iskola majd' minden osztályában tanítva tanóráimon más osztályba járó SNI-s tanulókkal is foglalkozom.
A Válaszokakat előre is köszönöm!

Üdvözlöm!

jelenleg közalkalmazott pedagógus vagyok(határozatlan idős)
van egy kormánytisztviselői állás, melyre esélyes vagyok
azt szeretném megtudni, hogy áthelyezéssel átkerülhetek-e közalkalmazottból kormánytisztviselőbe
vagy meg kell szüntetnem a közalkalmazotti munkaviszonyomat és úgy neveznek majd ki kormánytisztviselővé.

Köszönettel: Csaba

Szia!
Áthelyezéssel mehetsz, nem kell megszüntetni a munkaviszonyodat. Én voltam pedagógus és köztisztviselő is. Te tudod a legjobban, hogy a pedagógusnak is rengeteget kell dolgozni. Mi a garancia, hogy tényleg bevezetik az életpályamodellt? Egyelőre semmi. Én mennék a helyedben. Jár a cafetéria és más egyéb juttatás, amiről csak álmodik sok pedagógus. Szabadság sem sokkal kevesebb a közigazgatásban. Az iskolákban most minden nagyon bizonytalan.

Ne menj sehová, nemsokára bevezetik a pedagógus bérezést (legkésőbb 2014.01.-től), így legalább annyit fogsz kapni, mint egy kormánytisztviselő és legalább nyugodtabb marad az életed.
Ha elmész szabira, beteg leszel, nem vár egy halom ügy az asztalon, a 40 órás munkahét az nem lesz 50 órás persze a túlórák kifizetése nélkül stb.

Közalkalmazottat a legmagasabb végzettsége alapján kell besorolni. A mestertanári végzettség egyetemi végzettségnek számít, tehát H lenne a besorolás. DE: mert rendelkezik szakvizsgával ezért annak alapján kell az egyetemi végzettségnél eggyel magasabban besorolni, tehát I fizetési osztályba!!!(egyetem+ szakvizsga)
Minden megtalálható a Közoktatási törvényben (Ktv.) és a Közalkalmazottak jogállásának törvényében (Kjt.)

Tisztelettel érdeklődöm, hogy egyházi fenntartású szociális intézményben adminisztrációs ügyintéző munkakörben, közalkalmazottként tanári diplomával megillet a legmagasabb iskolai végzettségem szerinti besorolás? "G-ből a I-be" -átsorolás kérdésre adott válasz alapján kérdezem. HR, PR, Minőségbiztosítás, Pénztár, Központi adatrögzítés (TEVADMIN) Alapellátások minden dokumentációja, nyomtatványszerkesztéstől a nyomtatásig, összesítők készítése, ellátotti nyilvántartások, megállapodások..... ételrendelések konyháktól a feladatom.
87-ben érettségiztem. 2006-ban szereztem diplomát. Köszönöm a választ.

Köszönöm a válaszodat!
Lili

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!