Átsorolás!!!!!!!!!!!

Nekem egy kis tájékoztatás kellene a közalkalmazotti átsorolást illetően. ÉN 2009 márciusában kezdtem el dolgozni mint helyettes családgondozó. 2011.végén véglegesítették szerződésemet. A mai napon azt a tájékoztatást kaptam hogy átsorolásom nem növekszik mivel csak múlt év végén lettem véglegesítve munkahelyemen. Érdeklődnék, hogy ez így jogszerű-e. Az előző három év amit ledolgoztam semmit nem számít?????? arról nem is beszélve, hogy a szabadságom sem emelkedik ezen okból fogva!

Szia!
Ha megbízásos szerződéssel dolgoztál sajnos nem jár.Ha közalkalmazottként akkor jár a soros lépés.Legalább is nekem a megbízásos szerződéssel ledolgozott két évemet még munkaviszonynak sem számították be a munkahelyváltásom után.Sok sikert

A szerződéseimre simán csak munkaszerződés van írva és tovább sem említ megbízásos szerződést- valamint közalkalmazotti bértábla szerint vagyok besorolva és a Közalkalmazottakról szóló törvényi szabályozások az írányadóak -ezt írja. Akkor nem megbízásos szerződés ezek szerint, igaz?

A közalkalmazotti jogviszony KINEVEZÉS-sel kezdődik. Ha csak munkaszerződést kötöttek veled, akkor nem voltál közalkalmazott, még abban az esetben sem, ha mindenben (bér, juttatás stb) a közalkalmazottakra vonatkozó szabályok voltak az irányadók. Sajnálom!

De nem is megbízási szerződés??????? De így munkaviszonynak számít!!!!!!!Ugye?

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!