álláspályázat

Sziasztok!

Megpályáznék egy közalkalmazotti állást,viszont nem tudom hogy mit jelent a "személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat" , amit a pályázatnak tartalmaznia kell.

Tudna nekem valaki ebben segíteni?

Előre is köszönöm: Attila

A Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégium 2 fő angol, angol-bármely szakos tanárt keres a 2018/2019-es tanévre. Bérezés a pedagógus életpályamodell szerint + cafetéria. Vidéki jelentkezőknek bejárási-, lakhatási támogatás (felszerelt, bútorozott szolgálati lakás) biztosított. Pályakezdők jelentkezését is várjuk, mentor biztosított. Jelentkezni a kossuth.kisujszallas@baptistaoktatas.hu email címen, 06-59/321-312-es telefonszámon lehet.

Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez doc file. Írd be a google-ba.

Mondjuk én is jól megnéztem, hogy mikor tette fel a kérdést az illető... :P

Senki nem felel meg. Miért? Ezt nem indokolják! Egy Hajdú megyei város közintézménye évente többször meghirdeti a könyvelői állást, de egy-két hónap után indoklás nélkül próbaidő alatt elbocsájtják a dolgozókat. Valaki megmondaná, hogy MIÉRT?

Üdvözlet Fórumozók! Érdeklődnék,hogy tudja-e valaki itt, hogy ha felvételt nyertem a Kormányhivatalhoz, mennyi az átfutási ideje annak,hogy megkezdjem a munkát? Felhívtak,hogy engem választottak,és majd a humánpolitika intézi a többit.... Azóta eltelt másfél hét. Válaszokat köszönöm.

Angol két tannyelvű óvodánkba óvodapedagógus, logopédus, fejlesztőpedagógus végzettségű munkatársakat keresünk
Álláshirdetésünkben az elvárásaink között megjelölt végzettséggel rendelkező munkatársat keresünk telki székhelyű óvodánkba.

Feladatok:
3-5 éves korú gyermekek napközbeni ellátása
Elvárásaink:
• Felsőfokú óvodapedagógusi - logopédusi - fejlesztőpedagógusi végzettség megléte
• Felsőfokú angol nyelvismeret
• Gyermekek szeretete
• Szülőkkel való megfelelő kommunikáció
• Szakmai tapasztalat előny jelent
• Pályakezdő státusz előnyt jelent
Amit kínálunk:
• Felszerelt munkakörnyezet
• Továbbképzési lehetőség
• jól megközelíthető munkahely
• Hosszú távú munkalehetőség
Jelentkezés módja:
A meghirdetett pozíciókra jelentkezéseket e-mailben várjuk a megadott e-mail címre az alábbi dokumentumok csatolásával:
• Fényképes önéletrajz az alábbi minimális tartalommal: betöltendő pozíció; nettó javadalmazási igény; korábbi munkahelyek; munkaügyi kedvezmény jogosultság (amennyiben releváns)
• Felsőfokú óvodapedagógusi végzettséget igazoló diploma
Kérjük, hogy kizárólag a fenti végzettséggel rendelkező személyek küldjék el pályázatukat az anna@busybee.hu elektronikus levélcímre.

Ma reggel olvastam, hogy a Móra Ferenc Általános Iskola iskolatitkárt keres. Ez mind szép és jó, meg is pályáznám szívesen, de a pályázati feltételeinél előnyt jelentő kritériumok gusztustalanul felháborítóak:
- ha már főiskola, akkor angol-magyar, de még jobb, ha angoltanári végzettségünk van!
Azért mégis, most egy órára rendszeresen beugró alkalmazottat keresnek, aki még az iskolai adminisztrációra is kötelezhető, vagy egy a pedagógusok tényleges munkáját segítő adminisztratív munkaerőről van szó??? Amit sok munkáltató bizony elfelejt, a "gyakorlott szintű MS office alkalmazások" egy iskolatitkárnál bizony nem minden esetben elég, de ezekkel az irreális nem odaillő feltételekkel kizárták azokat, akiknek középfokú ügyviteli végzettségük, netán ECDL bizonyítványuk is van és kiváló segítői lennének a pedagógus szakmának (arra, amire tényleg a munkakörük teremtve lett).
Inkorrekt meghatározások, de gyanítom, hogy ez az állás már ki van írva valakire!

Tökéletesen egyetértek az előttem szóló minden szavával!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, bár lehet rossz helyen járok, de nem vagyok gyakorlott fórumozó.
A közszolga.hu-n szeretnék feladni egy hirdetést, melyben óvodába intézményvezetőt keresek. Ha esetleg tudtok segíteni, vagy van ismerősötök, aki Budapesttől 10-15 km-re szívesen dolgozna egy oviban, akkor küldje el az önéletrajzát a palyazat.napocskaovi@gmail.com-ra!

Előre is köszi,

Üdv,
napocskaovicsomor

Kedves Napocskaovicsomor!
Amennyiben megadod az e-mail címedet, akkor elküldöm az önéletrajzomat.

Köszönettel:Sz.Viktória

Üdvözlöm a válaszadókat és a fórumozókat egyaránt!
Azt szeretném kérdezni, hogy önkormányzat gondozási központjának vezetője álláspályázatnál, ha nincs a pályázati kiírásban föltüntetve, akkor is kell vagyonnyilatkozat?Vagy csak elegendő a pályázati anyagba az erkölcsi bizonyítványt és a szakmai tapasztalatot, iskolai végzettséget igazoló iratokat csatolni?Kérdésem abból fakad, hogy nem találtam összhangot a kiírás és a törvény között.
Köszönettel:Kérdező

Ajánlanám figyelmedbe a Kjt, mert ez tartalmazza a pályáztatás redjét.
20/A. § (1) Közalkalmazotti jogviszony pályázat alapján létesíthető. Csak olyan közalkalmazottat lehet kinevezni, aki a pályázaton részt vett és a pályázati feltételeknek megfelelt.
(4) A pályázati felhívást a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (a továbbiakban: KSZK) internetes oldalán kell közzétenni.
Ennek értelmében előbb a KSZK-val kellene konzultálni. Mellesleg a közszolga.hu-n is a KSZK-s pályázatok jelennek meg.

Én úgy tudom, hogy júliustól már nem kell az állást megpályáztatni, egyébként teljesen mindegy, mert ezekre az állásokra már úgyis megvan a "megfelelő" ember.

Azt hiszem a kérdés nem "kizárólag" a kiírásra irányul.De engem is érdekel, hogy önkormányzati fenntartású gondozási központ vezetőjének kell-e vagyonnyilatkozat.Én eddig azt hittem, hogy csak a köztisztviselőknek kell.Néztem egy formanyomtatványt.Hát mit mondjak,igényel egy kis utánajárást.Köszi a választ előre is!

Sziasztok!
Most végeztem egy tanítóképző főiskolán, és egyelőre nincs munkám. Ha esetleg kapnék munkát,mint tanító,szerintetek októberben elengednek 3 napra külföldre?Most kellene megvennem a repjegyet, de nem tudom, hogy munka esetén ki is tudok-e aztán menni, nem akarok fölöslegesen pénzt kidobni.....

Van ilyen kategória: fizetés nélküli szabadság...
Azonban, ha a főnököd elfogadja indokaidat esetleg megoldja úgy, ahogy az törvényes és költségmentes (számodra is)...
Bízz benne, ha már őt választottad igazgatódnak...
Bizonyára megértő lesz, és törvényes, de emberi megoldást talál, Te pedig más napokon teljesíted majd munkavégzési kötelezettségeidet...:)

Munkanélküli vagyok. 36 évet dolgoztam már eddig a közszférában. Köztisztviselő voltam a VI. ker. okmányirodában, de nincs nexusom, nincsenek munkahelyek. Mindennap felmegyek a közigallas.gov.hu-ra, rendszeresen pályázom. A 35.000.-Ft munkábalépési járadékból nem tudok megélni. Mit tegyek hogy el tudjak helyezkedni??? Kényszervállalkozó, adócsaló nem szeretnék lenni?

Kedves Szőke Gáborné!

Megértem elkeseredettségét, nálunk itt a végeken /Borsod megyében/ egyre több hasonló problémával küszködő emberrel találkozom. Egyideig én is jártam ebben a cípőben. Az ember szép lehet, de okos nem, igaza van, ha eddig nem próbálkozott adócsalással ezután se tegye. Várjon a csodára, mely idővel egy munkahely képében megfog jelenni Ön előtt. Nem tudom melyik évben születet, de amennyiben a kora engedi, a Nyugdíjbiztosító Igazgatósággal is érdemes felvenni a kapcsolatot.

Üdvözlettel: ONDREJ

köszi

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak.
Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.
Kötelező adatszolgáltatáson alapuló adatkezelést közérdekből lehet elrendelni.
A személyes adatot - akár az érintett hozzájárulásával, akár jogszabály alapján - különösen akkor lehet kezelni, ha ez közérdekű feladat vagy az adatkezelő törvényi kötelezettségének teljesítéséhez, az adatkezelő vagy az adatátvevő harmadik személy hivatalos feladatának gyakorlásához, az érintett létfontosságú érdekeinek védelméhez, az érintett és az adatkezelő között létrejött szerződés teljesítéséhez, az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez, társadalmi szervezetek jogszerű működéséhez szükséges.
Kizárólag állami vagy önkormányzati szerv kezelheti az állam bűnüldözési és bűnmegelőzési, valamint közigazgatási és igazságszolgáltatási feladatainak ellátása céljából kezelt bűnügyi személyes adatokat, illetve a szabálysértési, a polgári peres és nemperes ügyekre vonatkozó adatokat tartalmazó adatállományokat.
Az érintettel az adat felvétele előtt közölni kell, hogy az adatszolgáltatás önkéntes vagy kötelező. Kötelező adatszolgáltatás esetén meg kell jelölni az adatkezelést elrendelő jogszabályt is.
Az érintettet - egyértelműen és részletesen - tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.
Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről.
A tájékoztatás - különösen statisztikai vagy tudományos (ideértve a történelmi kutatásokat is) célú adatkezelés esetén - megtörténhet az adatgyűjtés tényének, az érintettek körének, az adatgyűjtés céljának, az adatkezelés időtartamának és az adatok megismerhetőségének mindenki számára hozzáférhető módon történő nyilvánosságra hozatalával, ha az egyénre szóló tájékoztatás lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna.

- olvasd el a pályázati űrlapot, hogy azon van-e valami ezzel kapcsolatban. Ha találsz valamit, akkor eldönteted, hogy csak egyszerűen kitöltöd az űrlapot: ekkor hozzájárulásod adod a lapon megjelent feltételekhez.Más teendőd nincs.
- ha külön nyilatkozatot kérnek, vagy nem értesz egyet a feltételekkel akkor teheted egy mondatban, hogy:
1.személyes adataim felhasználásához hozzájárulok.(ekkor a cég továbbadhatja marketing célra pl.)
Vagy kiegészítheted azzal, hogy korlátozod ill. megtiltod:
2.személyes adataimat kizárólag a pályázattal kapcsolatban adom meg, más célra nem használhatók fel, másnak nem adhatók tovább.
Sok sikert !

Attila!
Arról kell nyilatkoznod, hogy személyes adataidat a pályáztatók felhasználhassák. Ehhez hozzá kell járulnod, ha pályázni szeretnél. Egyszerű, egymondatos nyilatkozat arról, h hozzájárulsz.

Hajni

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!