pedagógiai asszisztens

Sziasztok! Szeretném tudni, hogy az új 2013. szept. 1-én életbe lépő közalkalmazotti bértábla szerint a pedagógiai asszisztens fizetése hol nézhető meg.
(eddig C 11-ben voltam btto 114.000,-Ft most vajon hol vagyok?)

Az új tv. szerint iskolákban hány fő után és óvodákban hány fő után mennyi ped.asszisztenst alkalmazhatnak?

Üdvözlök Mindenkit!

Jelenleg pedagógiai - és családsegítő munkatárs felsőfokú szakképzésre járok. Idén májusban vizsgázok. Ha minden jól megy, szeptembertől a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen, tanító szakon (esti tagozat) folytatom tanulmányaimat. Szeretnék elhelyezkedni, mint pedagógiai asszisztens, lehetőleg Debrecenben.

Előre is köszönöm a segítségüket!

Fónai Anikó

Sziasztok!
Véletlenül nem tud valaki pedagógiai asszisztens álláslehetőséget középiskolai végzettséggel Debrecen, Nyíradony, Nyírbátor térségében? Miért van az, hogy az ország többi részén minden nap van feltéve új pedagógiai asszisztens állás, a keleti országrészen viszont nincs. Pedig itt sem kevés iskola van. De ha van állás, akkor a hirdetés előtt már meg van az ember rá.

Kedves Hozzászólók!
Nem tudja véletlenül valaki,hogy felsőfoku gyógyped.assz.végzetséggel(2éves suli volt)mennyit a fizu?Még nem dolgoztam ezen a pályán,de most,hogy kisgyermekem utan jobbnak látnám ezen a területen elhelyezkedni.Bár nem biztos jól látom.Köszönöm a válaszokat.Üdv.

Üdvözletem! Pedagógiai asszisztenst keresek, határozott időre óvodába, Dél-Nógrád megyébe.Esetleg valakit érdekelne?

Üdvözletem! Zsanett vagyok, érdeklődni szeretnék, mennyi lenne a fizetésem, ha az Ön által hírdetett pedagogiai asszisztens munkakört betőlteném. Okj képzésen Pedagogiai és családsegítő munkatárs vizsgát tettem.(OKJ 54 140 02) 1996.-ban kezdtem dolgozni dajka munkakörben. 2000.-ben érettségiztem. 2013 októberben vették figyelembe az érettségimet azóta Pedagógiai asszisztensként dolgozom. Munka mellett tanultam és vizsgáztam. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel Sz. Zsanett

Kb. harmadik éve dolgozom egy általános iskolában közmunkásként, mint pedagógiai asszisztens. A legalja (bért) juttatást kapom, még a szakmai végzettséggel -az 10%-kal magasabb lenne- kitételt sem kapom meg, pedig ped.asszisztensi végzettségem is van. Úgy tudom, hogy nem lehet ebben a munkakörben közmunkást alkalmazni. Hol van ez leírva?

A közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó, valamint egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CVI. törvény 1.§ (2) bekezdésében van előírva, hogy közfoglalkoztatási jogviszony olyan munkára létesíthető, melynek ellátására törvény nem ír elő közalkalmazotti, közszolgálati, kormányzati szolgálati, vagy állami szolgálati jogviszonyt.

köszönöm szépen

Pedagógia asszisztens állást keresek, érettségivel Hajdú-Bihar megyében Nyiradony és környéke. Valaki tud segiteni?

Menj el személyesen és adj be önéletrajzot!
Ha dolgozni szeretnél lépned kell!

szia,itt tudsz nézelődni: https://kozigallas.gov.hu/publicsearch.aspx?u=1
Jelenleg itt keresnek

Ispotály Utcai Óvoda , Hajdú-Bihar megye, 4024 Debrecen, Ispotály utca 12.
Táncsics Mihály Utcai Óvoda, Hajdú-Bihar megye, 4028 Debrecen, Táncsics Mihály utca 7 - 15.
Debreceni Reménysugár Gyermekotthon, Hajdú-Bihar megye, 4200 Hajdúszoboszló, Bajcsy-Zsilinszky utca 4.

Szia! Köszönöm szépen. Én is megtaláltam az állásokat, meg is pályáztam. De sajnos nem nagy esély van hogy megkapom. Egyrészről a vidékieket be sem hívják elbeszélgetésre, másrészt egy állásra kétszázan jelentkeznek. Szerinted mennyi az esélyem így?

Tud valaki olyan helyet ahol pedagógus asszisztenst keresnek érettségivel?

Kedves Kereső!

Pedagógus asszisztenst keresünk a Budapest V. Kerületi Szemere Bertalan Általános Iskolába. Kérem, keressen engem, az igazgatótt.
szemere-iskola@belvaros-lipotvaros.hu
06-70-224-72-69
Üdvözlettel: Arapovics Miklós intézményvezető

Segítséget szeretnék kérni.
Óvodapedagógus diplomám van. Ped1. kategóriában voltam.
Ez év szeptemberétől ped. asszisztensként dolgozom egy iskolában. Milyen besorolás vonatkozik rám? Tanácstalan vagyok. Jogszabályt hol találok esetleg erre vonatkozólag?

Szia!
Ez a kérdés engem is érdekelne, kaptál már választ?

Tudomásom szerint 2015. szeptemberétől a pedagógus béremelés és az ezzel kapcsolatos besorolás kiterjed azokra a pedagógus munkát közvetlenül segítő személyekre is, akik rendelkeznek pedagógus végzettséggel. Ebből adódóan szerintem rád is vonatkozik, hiszen van pedagógus diplomád.

Szia. Nekem legutóbb azt mondta a munkaügyesünk, hogy ha már most a kezemben lenne a diploma és nem tud a munkáltató tanári állást biztosítani de közben ped.assz. vagyok, akkor is köteles megadni a bért. Ez nem régóta van így egyébként.

Érdeklödnék, hogy van e köztetek e kategóriás ped assz. Mennyi a netto bére? Munkáltatom aztállitja hogy felesleges átsorolnia az e kategóriába, nem nö a bérem....

E kategóriában 21 nap alapszabadság jár, szemben a D-vel, ahol 20. Ha oda való vagy, át kell sorolnia. Ne hagyd magad!!! :)

Szia. Én E kategóriában vagyok, valóban nincs bérkülönbség (viszont ha egyszer a bértábla ténylegesen úgy módosul, ahogy kell, akkor azért várható különbség. Sőt én számítok különbségre januártól is.)Egyébként valószínűleg azért nem sorol át, mert még ez a munka végezhető érettségivel és macera a papírmunka.

Önmagában ez igaz, mert szinte mindenki a szakképzett minimálbért kapja, de E kategórában egy nappal több a szabi, meg ha egyszer véletlen rendezik a béreket, ne akkor kelljen küzdeni a kategóriával. Ez a közalkalmazotti törvény szerint egyébként sem opcionális, be KELL sorolni a legmagasabb fokozatba, ahová besorolható vagy a munkakör és végzettség alapján.

Sziasztok!
Szeretnék elhelyezkedni ped.aszisztensként óvodába.Ha tudtok valamit légyszi ne tartsátok magatokban.Köszönöm!

Sziasztok!
Ped. asszisztens állás az 5. kerületben!!!
Akkor jelentkezz, ha szîvesen dolgoznál egy vidám,fiatalos csapatban, átlagon felüli fizetéssel.;)
36204334927es telefonszamon vagy emailben ho.timi88@gmail.com

Kedves Tímea,
Véletlenül találtam erre a fórumra.Esetleg még aktuális az állás?Igaz,már több,mint egy hónapja írta..Köszönöm
Eszter

Hát ha csicskának akarsz menni akkor menj, szarig aláznak, tapasztalatból írom, nem fognak az óvónő mellé tenni, hanem kB még a dadus szintjét sem fogod megütni, hidd el, őszintén mondom, takarítottam, ebédet hoztam dögnehéz badellában, mindenhelységet takarítottak velem, míg a dadus pletykált, az udvaron levegőztettem, de magába az oktatásba nem vontak be, pedig úgy mentem oda hogy nekem is azt mondták hogy az óvónő mellé kell ember, egy frászt, pedig felsőfokú gyógypedagógiai assztensi képesítéssel mentem oda, Pesten végeztem a Kasza szakképzőben, ahol valódi asszisztenseket képeznek kettő évig jártam, tehát mondom cseléd leszel, lehet hogy vannak kivételek, de mára a szakma!!!! -szarig lett alázva, puszi neked

Beus!
Mikor tanultál a Kasza Szakképzőbe, hogy 2 éveig jártál?
Én most szeptemberben kezdtem a felnőtt képzést náluk pedagógiai és családsegítő munkatárs címen, ami 10 hónap (fizetős).
Üdv, Enikő

Kedves Enikő!
Én 1999-2000 -ig ez Pedagógiai Assziztenst adott-majd 2000-2001-ig ami pedig felsőfokú Gyógypedagógiai Asszisztenst adott -nyugodtan megérdeklődheted ha nem hiszed el Kasza Juditot-akkor kezdték el a képzést szinte -Egerben kezdtem !puszi Bea

Köszi az infót Beus. Eddig dajkaként dolgoztam és majd megszakadtam, míg a ped. aszisztens ott ülhetett a csoportban egész nap! Puszi :)

Szia, kihánytam mindent ami bennem volt, remélem ettől jobb lett neked is... :)

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!