állást keresők fóruma

állást keresek aki tud segítsen vagy aki keres és nem talál dolgozzunk össze a mai világban lehet akár milyen végzettséged ha nincs ismerősöd vagy kapcsolatod akkor semmi esélyed hogy állást találj

Budapest Főváros Kormányhivatalának egyik Főosztályára keresünk államigazgatási vagy eü vagy Tb végzettségű kollégákat/kolléganőket, mert a nők 40 éve miatt sokan távoznak. A munka nem kevés, de a 8 órába belefér. Mivel a vezetők hosszú távon gondolkodnak, elsősorban 40-es 50-es kollégákat szeretnének. Januárban béremelés lesz, akkor már állami tisztviselőként.
ks.ludmilla@gmail.com

IT/ Rendszergazda allas, kulfoldi szekhelyu cegnel

Megbizhato, onalloan dolgozni tudo, egyetemi vegzettseggel es szakmai angol nyelvtudassal rendelkezo, Wordpress/Woocommerce-ben jartas Rendszergazda/ IT-s kollegat keresunk. PayPal vagy egyeni vallalkozoi igazolvany szukseges!

Cegunk, Lexa Limited, weboldalak es webshopok epitesevel, uzemeltetesevel es konzultalasaval is foglalkozik. Hosszu tavra, szeles savu internettel rendelkezo szakembert keresunk tav munkara esetleg maltai szekhellyel. Heti 40 ora, hatarozatlan idore szolo, Maltai Ltd-vel kotott szerzodest ajanlunk 3 honap proba idovel. Szeretnenk, hogy az elso 3-4 hetben a munka vegzes maltai irodankban tortenjen, vagy TeamVieweren keresztul monitor megosztasban, folyamatos online kapcsolatban, min. 2 monitor hasznalataval. Maltai munka vegzes eseten az utazas es szallas koltsegeit online vegezheto extra munka elleneben atvallaljuk.

Fenykepes szakmai oneletrajzot, fizetes megjelolessel es ervenyes referenciaval az info@mednaholistic.com-ra varjuk CC-zve az imedna@me.com-ra.

Elore is koszonjuk!

Az Igali Batthyány Károly Általános Iskola határozatlan idejű munkaviszonnyal magyar tanárt vagy tanítót keres.
82 573 037
igaltisk@batthyany-igal.sulinet.hu

3. Kerületben lévő Montessori szemléletű magánintézményünk, kedves es vidám csapatához keres szakképzett, tapasztalattal rendelkező Óvodapedagogus kollégákat 2016. nyári és szeptemberi kezdéssel.

Az ideális jelöltünk:
-szeret 2-4 éves korosztállyal dolgozni.
-melegszívű, elhivatott a pedagógus szakmája iránt és ezen keresztül segít családoknak
- magas fizikai, érzelmi és szellemi terhelhetőségű,
- szeret önállóan dolgozni
- szeret kreatívan szárnyalni
- mer kérdezni és segítséget kérni
- bele tud simulni a meglévő csapatba, de egyéniségével még több színt hoz a mindannapjainkba
- és nem utolsósorban szeret jól keresni

Előny montessori képzettség , de nem feltétel
Www.bilimbo.com

3. Kerületben lévő Montessori szemléletű magánintézményünk, kedves es vidám csapatához keres szakképzett, tapasztalattal rendelkező Óvodapedagogus kollégákat 2016. nyári és szeptemberi kezdéssel.

Az ideális jelöltünk:
-szeret 2-4 éves korosztállyal dolgozni.
-melegszívű, elhivatott a pedagógus szakmája iránt és ezen keresztül segít családoknak
- magas fizikai, érzelmi és szellemi terhelhetőségű,
- szeret önállóan dolgozni
- szeret kreatívan szárnyalni
- mer kérdezni és segítséget kérni
- bele tud simulni a meglévő csapatba, de egyéniségével még több színt hoz a mindannapjainkba
- és nem utolsósorban szeret jól keresni

Előny montessori képzettség , de nem feltétel

Gyógypedagógus végzettséggel keresek ,olyan Svájcban élő családot, aki halmozottan fogyatékkal élő gyermeke mellé keres, szakmai tapasztalattal, segítséget. A német nyelvet még most kezdtem, beszélek románul, angolul. Lehet román, magyar vagy külföldi család. Szeretnék egy évre szerződést kötni velük és szeretném ha német vagy francia esetleg olasz tanfolyamot biztosítanának. Email címem: jogabeka9@gmail.com

Szia .Svájcban Zürich melletti kisvárosba aba segitőt keresek bentlakással hosszú távra ...részleteket telefonon megbeszélhetjük 078 933 40 43 számra ha irsz üzenetet visszahivlak.
Köszi

Szociálpedagógusi diplomával és angol B2 középfokú nyelvvizsgával rendelkezem eddig. Jelenleg neveléstudományt hallgatok, kora-gyermekkor pedagógiája szakirányon vagyok. Elsősorban Abony, Cegléd és Szolnok környékén keresnék állást. Ha valaki tud valamit akkor azt szívesen veszem.
Szép napot !

aktuális még? Ha igen: 06 70 566 0247

Sziasztok!

A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu

Keress tanárt vagy jelentkezz Te is tanárnak! Kérünk oszd meg, mert másnak is szüksége lehet rá!

Like: https://www.facebook.com/tanarbazis

Live-in segítőt keresünk!
Londontól nem messze élő 5 gyermekes család vagyunk, elsősorban magyar tanításban jártas Mary Poppins-unkat keressük.
A gyermekek tanítása mellett a háztartásba besegítés, iskolába elvitel-elhozatal és szokásos "hétköznapi" teendők is a feladatok közt lenne.
Részletes tájékoztatásért kérlek a szilagyi.berni@gmail.com email címre írj!
Üdvözlettel, Garamvölgyiné Sz. Bernadett

Itt vagyok!!

Magyar szakos középiskolai tanárként állást keresek. Tanítanék bármilyen korú gyermekeket, vállalnék iskolatitkári, könyvtári állást is. Irodai munka is érdekelne. Székesfehérváron élek, így ebben a városban szeretnék dolgozni.
Ha valaki tud valamilyen lehetőséget,kérem segítsen! Köszönöm, és mindekinek kitartást kívánok!

https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=egcg9ujna4
https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=egxc4ihyb9

Magyar-könyvtár szakos főiskolai diplomával állást keresek Békéscsabán. pasztoragi11@gmail.com

Álláskereső társaimnak sok sikert és kitartást kívánok!

Tisztelt Pásztor Ágnes!

Egy olyan lehetőséget tudok Neked mutatni, amiből Magyarországon is lehet jövőd!Tudod, hogy már sokan sokféle lehetőséget mutattak neked, de ezt most a te lehetőséged! Nézd meg! Megéri!
Ha érdekel hívj fel
telefonon: 0036205499434
vagy ingyenesen skypon: toth.krisztian6633
Tisztelettel!
Tóth Krisztián

A Gyáli Bartók Béla Általános Iskola bármilyen szakos tanárt

vagy tanítót keres tanulószobai munkára. Érd.:

bartok.gyal@gmail.com vagy Baranya Edit intézményvezetőnél:

+3629/340-256 vagy +3629/341-501

Emberek, ilyen hvg-s állásbörzékre érdemes elmenni. Sokszor látom már többször is megrendezték. Ismerősöm is ott talált munkát, élő példa, hogy nem csak neten lehet melót találni. Most is lesz majd szeptemberbe, nézzetek utánna.

A túrkevei Egressy Béni Zeneiskola kengyeli feladat-ellátási helyre szakképzett óraadó zongora és furulya tanárt keres heti 8 órában.
Elérhetőség: 06 56 362-891

A XII. kerületi Kós Károly általános iskolába napközis tanítói munkakörbe pályakezdő tanítót keresünk szeptemberi kezdéssel. Elérhetőség: Osváth Emese, tel: 06303865969

A szolnoki székhelyű Laurus Alapfokú Művészeti Iskola diplomával rendelkező tanárokat keres az alábbi munkakörökbe:
GITÁR TANÁR
ZONGORA TANÁR
SZOLFÉZS TANÁR
NÉPTÁNC TANÁR
TÁRSASTÁNC TANÁR

Érdeklődni lehet a laurusmuvisk@gmail.com címen vagy a 06 70 322 2978-as telefonszámon.

Általános iskolai tanítót keresünk Bicske környékére, januári kezdéssel.
Hanna

Kedves álláskereső Pedagógusok!

Iskolánkban a következő lehetőségek vannak.
Gazdasági szaktanár - eladó szakképzés, áruforgalom oktatása, heti 6 órában
napközis tanár, 5. osztályosokhoz, részmunkaidőben
matematika-fizika tanár, teljes munkaidőben
logopédus-fejlesztő pedagógus, részmunkaidőben
Mindengyik állás azonnal betölthető.
Várom a jelentkezéseket, szakmai önéletrajzzal, diploma másolattal a lonyai@hotmail.com címre.

Üdvözlettel: Lónyai Zsuzsanna

16 év munkaviszonnyal, de csak korábban, egy másik munkahelyen fél éves közszolgálati idővel rendelkezem. Ha a közszférában helyezkednék el, milyen besorolást kaphatnék? (gyakornok, tanácsadó? Mi számít, az összes eddigi munkaviszony, vagy a közszférában eltöltött munkaviszony?) Előre is köszönöm a választ.

Munka lehetőség!
Galgahévízre a Galgafarmra keresünk víz,gáz,fűtés szerelőt!

Kedves munkát keresők.Felhívnám figyelmüket egy olyan lehetőségre amelyik kapcsolatos telekommunikáció, és energetikai iparággal. A rendszer MLM-re épül, még és egyszerű metodikával bárki elkezdhet itt dolgozni, de csak az lehet sikeres aki lát benne fantáziát (nagy pénzek vannak benne), és persze hajlandó betanulni a szakmát amit nálunk elvégezhet. Egyelőre csak Budapestiek jelentkezésit várom mivel vidékre jelenleg nincs időm utazgatni.Köszönöm a megértést. További szép napot mindenkinek.

Élérhetőségek angelika0108@gmail.com vagy 30/2812164 Holnap délután 15 órára interjú nap lesz így kérem akit érdekel az még ma jelentkezzen.

Kérem, aki tudja, hol találom a választ a kérdéseimre, vagy tud válaszolni, segítsen. Előre is köszönöm. A 18-19.kerületben helyezkednék el NAPKÖZIS TANÍTÓKÉNT vagy PED. ASSZISZTENSKÉNT. Az 1984-1985 tanévben tanítottam ált. iskolában. Eredeti végzettségem: általános iskolai tanító/ orosz szakkollégium. Utána a Malévnél dolgoztam 2006-ig és azóta vállalkozóként.
A Malév 1992-ig állami cég volt, utána 99,5 % -változó állami tulajdonú rt.
Akkor meddig voltam közalkalmazott? 1992-ig és ez beszámít a bértáblába?? vagy 2006-ig, amíg Maléves voltam??
Angolból közép, oroszból felső fokú nyelvvizsgám van. Emellett van két felsőfokú továbbképzéses tanfolyamom a szarvasi 2008.( 4 féléves ped. szakvizsgát is adott) és sárospataki főiskoláról egy fejlesztő ped, Porkolábné –fél akkred. 2009-es végzéssel és egy OKJ rekreáció sportoktatói végzettségem, 2004-ből. Ezek beszámítanak a bérezésénél? A bértáblában rám mi vonatkozik?

Tünde!
Talán ez segít:
"A pedagógusok bérbesorolása
Az illetmény-előmeneteli rendszer 10 fizetési osztályához 14 fizetési fokozat tartozik. A besorolás lényege, hogy a közalkalmazottat a munkaköréhez jogszabályban előírt iskolai végzettsége, szakképzettsége, doktori címe, tudományos fokozata alapján kell besorolni.

A munkáltatónak tehát abban kell döntenie, hogy milyen feladatra akarja a közalkalmazottat alkalmazni, illetve vizsgálnia kell, hogy a betöltendő munkakörhöz a jogszabály milyen végzettségi követelményt határoz meg.

Az osztályba sorolásnál nem meghatározó, hogy a közalkalmazott hány egyetemi, főiskolai oklevéllel, szakképesítéssel rendelkezik. Abban az esetben, ha a munkakör a jogszabály szerint különböző szintű végzettséggel is ellátható, akkor a besorolásnál a közalkalmazott legmagasabb iskolai végzettségét kell figyelembe venni.

A pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak esetében a Kt. 17. §-a határozza meg elsődlegesen a szükséges végzettségeket, szakképzettségeket. A pedagógus osztályba sorolásánál a kinevezésben meghatározott munkakör, valamint – a jogszabályban meghatározott esetben, ha a munkakört különböző szintű végzettséggel be lehet tölteni – a legmagasabb iskolai végzettség az irányadó.

A pedagógus-szakvizsga megszerzése esetén a pedagógust eggyel magasabb fizetési osztályba kell sorolni. Jogszabály határozza meg, hogy melyek a pedagógus-szakvizsgával egyenértékű vizsgát igazoló oklevelek (például közoktatási vezető szakirányú képzésben szerzett oklevél, tanügy-igazgatási szakértő szakirányú továbbképzésben szerzett oklevél).

A fizetési osztályba sorolás mellett a közalkalmazott illetményét befolyásolja a fizetési fokozata is. A fizetési fokozatok megállapítása a közalkalmazotti jogviszonyban töltött idő alapján történik, és 3 évenként, kötelezően, a közalkalmazott magasabb fizetési fokozatba lép.

A fizetési fokozatok közötti várakozási időt csökkenteni kell:

ha a pedagógus törvénnyel alapított kitüntetést vagy díjat kapott,
ha a miniszter által alapított díjat kapott,
ha teljesítette a hétévenkénti kötelező továbbképzés követelményeit.

A fizetési fokozatok közötti várakozási időt csökkenteni lehet a rendkívüli, kimagasló munkateljesítmény elismeréseként. A várakozási idő csökkentésének mértéke legfeljebb egy év lehet.

A várakozási idő meghosszabbítására fegyelmi felelősség megállapítása esetén, fegyelmi büntetésként kerülhet sor. Ebben az esetben legfeljebb egy évvel növelhető a várakozási idő."

A cikkrészlet a Munkaügy a közoktatásban című kézikönyvből származik. Rendelje meg Ön is a kiadványt, és tudjon meg mindent a pedagógusok jogszerű foglalkoztatásáról!

Köszönöm szépen a segítséget!

Oldalak

Szólj hozzá!

Plain text

  • Engedélyezett HTML formázás: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
SPAM SZŰRŐ (Captcha)
Ezt a kérdést azért tesszük fel, hogy kiszűrhessük az automatikus spam robotokat.
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!